Gemeente Dalfsen

Meimaand Fietsmaand begint bij de VVV

12-05-2009

De maand mei staat bij alle VVV's in Nederland in het teken van fietsen. Met de voeten op de pedalen lekker uitwaaien en genieten van mooie landschappen.
logo Vechtdal Overijssel

De maand mei staat bij alle VVV's in Nederland in het teken van fietsen. Met de voeten op de pedalen lekker uitwaaien en genieten van mooie landschappen. Tijdens de Meimaand Fietsmaand zetten de VVV kantoren in het Vechtdal de fietsers nog eens extra in het zonnetje, met de Fietsvoordeeltas en de mogelijkheid een fietsvakantie te winnen.

Fietsvoordeeltas
De VVV's in het Vechtdal bieden met de Fietsvoordeeltas een unieke selectie aan fietsroutes aan. Fietsroutes waarbij men het hele Vechtdal doorkruist. In de tas zit, naast twee themaroutes en de Op Visite in het Vechtdalgids, de Fietsknooppuntenkaart. Deze kaart is vorig jaar in het Vechtdal geĂŻntroduceerd en is ontzettend populair onder fietsliefhebbers. Door het verbinden van knooppunten kunnen oneindig veel routes gemaakt worden. De Fietsvoordeeltas is voor EUR 7,40 (in plaats van EUR 14,80) verkrijgbaar bij de VVV's in Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Staphorst.

Win een fietsvakantie
Hoeveel kilometers aan routes er met de Fietsknooppuntenkaart samengesteld kunnen worden, houden we de komende weken nog even geheim. Want wie bij aankoop van de Fietsvoordeeltas het aantal kilometers van het fietsroutenetwerk Vechtdal weet te raden, maakt kans op een mini -fietsvakantie voor twee personen op Recreatiecentrum De Besthmenerberg in Ommen. Na een dag fietsen dus niet naar huis, maar nog even genieten van het ultieme vakantiegevoel.