Unie KBO

Koninklijke Onderscheidingen

Koninklijke Onderscheidingen

12-5 Diverse mensen zetten zich belangeloos in voor de samenleving. Zij doen dat omdat zij wat voor de ander willen betekenen en zijn daarom van onschatbare waarde. Velen van hen zijn in het zonnetje gezet met een Koningklijke Onderscheiding. Onder hen ook diverse KBO-ers. Van harte gefeliciteerd!

Emeritus Pastor T.M.A. Siegmund uit Oldenzaal - lid in de Orde van Oranje-Nassau
Heeft zich verdienstelijk gemaakt voor diverse organisaties in Oldenzaal. Lid werkgroep 'Levensbeschouwing' en verricht diverse andere activiteiten bij KBO Overijssel.

De heer P.N. Schomaker uit Deventer - lid in de Orde van Oranje-Nassau Is onder andere vice voorzitter van de KBO Deventer, actief in de activiteitencommissie, redacteur van de Nieuwsbrief en actief als hulp bij het invullen van belastingformulieren.

Mevrouw G.J. van de Aast -Kock uit Langeveen - lid in de Orde van Oranje-Nassau
Lid van de Seniorenraad, voorzitter van de KBO afdeling Langeveen.

De heer J.G. Padberg uit Enschede - lid in de Orde van Oranje-Nassau Vervulde diverse functies binnen de KBO Enschede.

De heer R Wierdsma uit Sneek - lid in de Orde van Oranje-Nassau Oud-penningmeester KBO afdeling Sneek, penningmeester KBO Fryslân en vrijwilliger Belastingproject ouderenbonden.

De heer J. Feijen uit Castricum - lid in de Orde van Oranje-Nassau Verschillende activiteiten voor de kerk en KBO Noord-Holland: lid Dagelijks Bestuur KBO Noord-Holland, lid van verschillende werkgroepen en commissies (o.a. Educatie en Kaderbeleid).

Mevrouw J. Zaal uit Amsterdam - lid in de Orde van Oranje-Nassau Voorzitter KBO afdeling H. Stephanus in Amsterdam en ze verrichtte verschillende bestuursactiviteiten voor de KBO Amsterdam.

De heer J. Spruijt uit Schagen - lid in de Orde van Oranje-Nassau Verricht tal van vrijwilligersactiviteiten, is voorzitter van de KBO afdeling Schagen en actief binnen de Christoforusparochie en de Stichting Wonen Plus Welzijn.

De heer N. van Bragt uit Weesp - lid in de Orde van Oranje-Nassau Is actief als voorzitter van KBO afdeling Weesp. Daarnaast zet hij zich op diverse manieren in voor de Weesper samenleving.

Mevrouw W.H.C.L. Cornelissen uit Hilversum - lid in de Orde van Oranje-Nassau
Was secretaris van KBO Noord-Holland, zit nu in de Regioraad van Gooi en Vechtstreek. Daarnaast is ze actief voor de Zonnebloem in Hilversum en verricht ze pastorale zorg.

De heer K. van den Hout uit Coevorden - lid in de Orde van Oranje-Nassau
Voormalig voorzitter van KBO Drenthe.