Music Store lanceert nieuwe website

12/05/2009 14:36

Rigusound

11-05-2009 - Online klanten van de Music Store webwinkel hebben al kennis kunnen maken met de geheel vernieuwde website www.musicstore.nl. De nieuwe website richt zich volledig op het online winkelgemak. De verbeterde zoekfunctionaliteiten en de overzichtelijkheid van de webwinkel zijn speciaal ontworpen om de klantvriendelijkheid van de website op een hoger niveau te brengen.

Op www.musicstore.nl kan men vanaf nu nog gemakkelijker de cd, dvd, blu-ray of game vinden die men zoekt. Het overzichtelijke navigatiemenu leidt de online shopper direct naar het product naar keuze. Daarnaast is het ook makkelijker en leuker geworden om rond te kijken op de website en te ontdekken welke nieuwe producten er te koop zijn en is het mogelijk nieuwe releases te reserveren.

René Delwel, CEO Music Store: "Met de geheel vernieuwde webwinkel gaan wij de concurrentie aangaan met de andere webwinkels op entertainment gebied. In plaats van de focus te leggen op een flashy uitstraling, leggen wij liever de focus op online winkelgemak. Met de nieuwe overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website gaan wij de strijd aan."

Ook spectaculaire acties en scherpe aanbiedingen zullen op de nieuwe website duidelijk worden gepromoot.





http://www.musicstore.nl