Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 12-05-2009

Bredanaar rijdt zonder rijbewijs in onverzekerde auto

BREDA: De politie heeft maandagmiddag rond 16.00 uur een 27-jarige Bredanaar aangehouden. De man reed in een auto over de Flierstraat toen surveillerende agenten hem langs de kant zetten voor een
controle. De auto bleek onverzekerd en bovendien bleek het rijbewijs van de bestuurder in 2003 ingetrokken. De man werd meegenomen naar het bureau. Daar werd proces-verbaal opgemaakt.

Politie arresteert 15-jarige jongen wegens bedreiging met mes

BREDA: Een 15-jarige jongen uit Breda is maandagavond kort na 19.00 uur in zijn ouderlijke woning aangehouden, nadat hij eerder op de dag twee leeftijdsgenootjes zou hebben bedreigd. Agenten reageerden rond 16.45 uur op een melding van twee 13-jarige meisjes die vertelden dat ze ruzie hadden gekregen met enkele jongens bij een speeltuintje aan de Keersbergenstraat. Dat gebeurde nadat een van de meisjes een bal tegen haar hoofd had gekregen. Vervolgens kwam er een jongen op zijn fiets langs die niet bij de ruzie betrokken was. Hij zou de meisjes met een zakmes bedreigd hebben en een van hen geschopt hebben. Het tweetal heeft aangifte gedaan; de verdachte mocht mee naar het bureau en is daar in verzekering gesteld.

Bredase betrapt brutale insluiper in haar woning

BREDA: Een 55-jarige Bredase heeft dinsdagmorgen in haar woning aan de Liesboslaan een brutale insluiper overlopen. De vrouw was tegen 11.30 uur op de bovenverdieping de was aan het ophangen toen ze beneden gestommel hoorde. Toen ze poolshoogte ging nemen, zag ze een onbekende man uit de slaapkamer op de begane grond lopen. Hij vroeg enkele keren of de vrouw werk voor hem had en maakte zich snel uit de voeten. De Bredase vertrouwde het niet en merkte al snel dat haar sieraden uit een doosje in de slaapkamer waren verdwenen. Ze ging de insluiper nog achterna, maar die vluchtte weg in een Golf met een Pools kenteken. De donkerkleurige auto werd bestuurd door een andere man. In de auto zat nog een derde persoon. Getuigen worden gevraagd zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 12-05-2009 16:19 | © Regio Midden en West Brabant |