Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 12 mei 2009 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris Th. Van Waes

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 28 april 2009
2. Best.secr Uitnodiging kampioensreceptie VV Beslissen wie gaat. Weth. Ollandia d.d. 20-5-2009. Dekkers gaat.
3. PBZ-BW Bouwmogelijkheden Nijnselseweg 17. Op dit moment geen medewerking verlenen aan het Akkoord. verzoek.
4. PBZ-BW Geurverordening. 1. nota van inspraakreacties vaststellen en ter Akkoord. kennisname aanbieden aan de raad en insprekers; 2. raad voorstellen geurbeleid vast te stellen conform voorstel.


5. PBZ-WIZ Voorstel tot wijziging van de 1. instemmen met de gewijzigde Reíntegratieverordening Akkoord. reíntegratieverordening WWB Sint- WWB Sint-Oedenrode 2009 onder gelijktijdige Oedenrode. intrekking van de verordening zoals deze door de raad in december 2004 is vastgesteld; 2. de raad voorstellen de gewijzigde verordening vast te stellen.


6. SLZ-IG Revitalisering Bedrijventerrein Nijnsel, De raad voorstellen: Akkoord. herinrichting Industrieweg. 1. in te stemmen met het herinrichtingsplan voor de Industrieweg en daarmee met de uitgangspunten voor de rest van bedrijventerrein Nijnsel; 2. de verharding van parkeervakken op particulier terrein in rekening brengen bij betreffende eigenaren; 3. verhard oppervlak afkoppelen door de aanleg van een hemelwaterriolering; 4. de regenpijpen aan de straatzijde voor rekening van de gemeente aansluiten op de hemelwaterriolering, overige afkoppelingsmaatregelen door en voor rekening van de aanliggende eigenaren brengen.


7. SLZ-IG Vaststelling GVVP. 1. instemmen met de reactie op inspraak; Akkoord. 2. instemmen met raadsvoorstel dat strekt tot




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 12 mei 2009 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. vaststelling van het GVVP.


8. BEZ-COM Onderzoek naar de kernwaarden van 3. kennisnemen van het plan van aanpak mbt een Akkoord. Sint-Oedenrode. onderzoek "citymarketing" door een studente bedrijfscommunicatie; 4. geënquêteerden namens de gemeente een presentje aanbieden; 5. enquête ook laten afnemen in de publieksruimte van het gemeentehuis.


9. OSZ-FIN Enquête CNV mbt lokale lasten. 1. enquête terugsturen met invulling van het onderdeel Akkoord. "het college zet in op een lokale lastenontwikkeling die niet meer stijgt dan de inflatie"; 2. de raad de enquête ter kennisname voorleggen.


10. PBZ-BW Aanvulling verzoek CV De Plekkers. Het verzoek van CV De Plekkers afwijzen. Akkoord.
11. PBZ-BW Bestemmingsplan partiële herziening, De raad voorstellen om: Akkoord. betonwarenfabriek Van de Meulengraaf, 1. het bestemmingsplan met inachtneming van de Nijnselseweg 38 en beeldkwaliteitplan. standpuntbepaling zoals weergegeven in de nota van zienswijzen en ambtshalve aanpassingen, gewijzigd vast te stellen; 2. het beeldkwaliteitplan "Betonwarenfabriek Van de Meulengraaf" vaststellen als beleidsregels voor de beoordeling van welstandsaspecten als bedoeld in art.
12a van de Woningwet.

12. PBZ-BW Terugbetaling inschrijfgeld. 1. geen inschrijfgeld terugbetalen; Akkoord. 2. ook aan toekomstige verzoeken om terugbetaling inschrijfgeld geen medewerking verlenen.


13. PBZ-BW Verlenging WVG Kremselen en Heikant. 1. de raad voorstellen om op grond van art. 2 lid 4 van Akkoord. de Wvg, zoals die gold voor de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening d.d. 1-7-2008 en art. 9.4.1. van de Invoeringswet ruimtelijke ordening, het voorkeursrecht gevestigd op gronden gelegen in het plangebied "Kremselen" met 1 jaar te verlengen; 2. de raad voorstellen om op grond van art. 2 lid 4 van de Wvg zoals die gold voor de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening d.d. 1-7-2008 en art. 9.4.1. van de Invoeringswet ruimtelijke ordening, het voorkeursrecht gevestigd op gronden gelegen in het plangebied "Heikant" met 1 jaar verlengen.




OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 12 mei 2009 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.


14. PBZ-WIZ Verordening leerlingenvervoer gemeente 1. akkoord gaan met de Verordening Leerlingenvervoer Akkoord. Sint-Oedenrode. gemeente Sint-Oedenrode 2009; 2. deze voorleggen aan de raad ter besluitvorming.