Focwa

Karel Bukholczer benoemd tot algemeen secretaris AIRC

PERSBERICHT, Sassenheim, 12 mei 2009:

De General Meeting van de AIRC, de internationale vereniging van nationale organisaties op het gebied van schadeherstel, heeft op 9 mei de heer Karel Bukholczer benoemd tot algemeen secretaris. Tevens werd de heer Malcolm Tagg gekozen tot bestuurslid van de AIRC. In zijn functie is de heer Bukholczer verantwoordelijk voor een nieuwe strategische benadering van het internationale schadeherstel binnen de automotive sector.

Dhr. Bukholczer: Ik begin met enthousiasme aan deze taak en kijk uit naar de samenwerking met het bestuur; een ervaren managementteam dat werkt aan een gezamenlijke missie. Ik zal trachten bij te dragen aan de uitvoering van de lange termijn strategie van de AIRC.

De AIRC en de lidorganisaties die we vertegenwoordigen kunnen in hoge mate profiteren van zowel de achtergrond als de ervaring van Karel Bukholczer. Zijn kritisch vermogen en visie zijn een aanwinst voor het bestuur, aldus AIRC voorzitter Armand Raths. " Ook zijn we blij met de waardevolle input van de heer Malcolm Tagg.

Karel Bukholczer (42) is al meer dan 10 jaar actief in de automotive aftermarket. Hij is secretaris van de sectie schadeherstel van de brancheorganisatie FOCWA. Daarnaast is hij bestuurslid van AFCAR (de Alliance for the Freedom of Car Repair in de EU), en ook bestuurslid van ECAR, een samenwerkingsverband van 11 onafhankelijke EU organisaties waarin zijn vertegenwoordigd de leveranciers van onderdelen en equipment, producenten, distributeurs, onafhankelijke schadeherstellers, de Europese voertuigverzekeraars, een grote dwarsdoorsnede van de kleine en middelgrote ondernemingen evenals de 235 miljoen automobilisten in de Europese Unie.

Mr Tagg is algemeen directeur van de Britse Vehicle Builders and Repairers Association (VBRA). Daarvoor werkte hij als manager in de verzekering- en automotive sector.

0-0-0-0