Ingezonden persbericht


WIC Nieuwsbriefvoor wijnprofessionals
In dit bericht:

Zwakke Britse Pond goed voor Europese groei op London Wine Fair

Dit jaar speelt de sterke euro de organisatoren van de London International Wine Fair en de tegelijkertijd gehouden beurs Distil, zeker geen parten. Door het zwakke Britse pond is het voor veel Europese wijnbedrijven ineens een stuk goedkoper, en dus aantrekkelijker, geworden om in Londen te exposeren.

James Murray, beursdirecteur zegt hierover het volgende: "Dit jaar zien we een sterke toename in het aantal internationale exposanten. Zo zijn er deze keer voor het eerst exposanten afkomstig uit Tsjechië en Kroatië. Verder is het hierdoor natuurlijk ook aantrekkelijker, voor Europese bezoekers, om een bezoek te brengen aan de London Wine Fair en Distil.

Pavel Krska, directeur van het Tsjechische Wijncentrum merkt hierover het volgende op: "Londen is een erg belangrijke markt voor ons. Geen enkele andere beurs biedt ons dezelfde mogelijkheden om de belangrijkste mensen in de wijnhandel en pers te ontmoeten. We wilden al enige jaren in Londen te exposeren, maar door de sterke euro is het voor ons nu extra interessant geworden.

De volgende London International Wine Fair en Distil zullen plaatsvinden op 12 t/m 14 mei a.s. in het beursgebouw ExCeL, in Londen.

Voor meer informatie: http://www.londonwinefair.com en www.distil-london.com. Ook om uw gratis bezoekersbadge aan te vragen.