Gemeente Stadskanaal

Graag willen wij BOTSS aan u voorstellen. De afkorting staat voor Bedrijven, Onderwijs, Techniek, Sociale Zaken en Stadskanaal. BOTSS is ontstaan tijdens voorbereidingen in het kader van de Week van de Techniek 2009, met als doelstelling promotie van techniekopleidingen en promotie van het bedrijfsleven in de gemeente Stadskanaal.

Week van de Techniek 2009

BOTSS vindt plaatst tijdens de Week van de Techniek. Dit is een gezamenlijk project waarbij Noorderpoort, Vereniging van Bedrijven de Kanaalstreek, Steunpunt VTB (Verbreding Techniek Basisonderwijs) van de Hanzehogeschool Groningen, Bouwen aan de Bouw, Werkplein Stadskanaal en gemeente Stadskanaal nauw samenwerken. Verschillende onderwijsinstellingen in de gemeente Stadskanaal zijn door het Noorderpoort en VTB benaderd over de mogelijkheden in het kader van de week van de techniek. De week van de techniek wordt afgesloten met de Open Bedrijvendag.

Waar en wanneer?

De BOTSS week 2009 wordt gehouden in week 20 (van 12 mei tot en met 16 mei). Het programma bestaat uit activiteiten op het gebied van techniek in het centrum van Stadskanaal en ziet er als volgt uit:
* 12, 14 en 15 mei: workshops, bedrijfsbezoeken door leerlingen groepen 8 basisonderwijs

* 15 mei: Discovery bus Rijksuniversiteit Groningen bij diverse scholen in gemeente

* 15 mei: Bedrijven contact avond

* 16 mei: Open Bedrijvendag gemeente Stadskanaal

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met mevrouw A. Niemeijer, T (0599) 631 616 of a.niemeijer@stadskanaal.nl. Ook kunt u informatie vinden op de website, I www.botss.nl.

* 4 maart 2009