Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Marcel Noltenius van Elsbroek benoemd tot algemeen directeur Adapté

Eindhoven, 12 mei 2009 - TMC Group heeft per 14 april jl. Marcel Noltenius van Elsbroek als opvolger van Henk Bredewoud benoemd tot algemeen directeur van Adapté. Adapté is één van de member companies van het beursgenoteerde TMC Group.

Marcel Noltenius van Elsbroek (43) heeft zijn sporen ruim verdiend binnen de civiele techniek. De afgelopen jaren heeft hij diverse strategische posities bekleed. Zo was hij sinds 2002 directeur van Breijn B.V., het landelijke ingenieursbureau van Heijmans N.V.. In de jaren daarvoor was hij o.a. werkzaam als directeur voor Ingenieursbureau Van Kleef B.V..

"We zijn verheugd met de aanstelling van Marcel. Zijn komst stelt ons in staat om de volgende stap te maken in de ontwikkeling van het werkondernemerschap binnen Adapté en de versterking van haar dienstverlening", aldus Luuk Jeuken, commercieel directeur van TMC Group.

Marcel Noltenius van Elsbroek vult aan: "Mijn belangrijkste uitdaging zit in het vergroten van de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van ons dienstenpakket voor opdrachtgevers door verbreding en opschaling hiervan en bundeling van aanwezige kennis en expertise. Mijn ambitie hierbij is om van Adapté binnen een aantal jaren een begrip te maken voor opdrachtgevers en werkondernemers."

Eén van de doelstellingen in een markt die continu in beweging is, is het vinden van een passende rolverdeling binnen het huidige bestuur en de directie. Vanuit dit oogpunt heeft Henk Bredewoud besloten zijn functie als algemeen directeur neer te leggen. Hij zal als strategisch consultant voor TMC Group werkzaam blijven. Verder is Jeroen Kon (1975) per 1 januari 2009 in dienst getreden bij Adapté. Hij volgt Wim Bredewoud op in de functie van commercieel directeur. Jeroen Kon is afkomstig van Young Executive Recruitment (YER), waar hij een groot aantal jaren actief was als managing consultant Bouw, Vastgoed & Infra.


---

Voor meer informatie
Miranda van Engelen
040 239 22 63
www.tmc.nl

Over TMC Group
Consulting & Engineering company, TMC Group, voert met haar 460 hoogopgeleide professionals projecten uit op locatie bij opdrachtgevers. Dit zijn vooraanstaande bedrijven binnen de (non-) profit sector zoals o.a. Philips, ASML, Océ, TNO, Academisch Ziekenhuis Maastricht, DSM, Nuon­Heliantos, Essent, Vebo, Ministerie van Defensie en Gemeente Amsterdam.

TMC Group profileert zich per 1 januari 2009 in de markt met de volgende 3 member companies:
- TMC Technology

- TMC ICT

- Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek

TMC Group hanteert het werkondernemerschapsmodel dat bestaat uit de volgende principes:
1. Langdurige arbeidsrelatie

2. Individuele winstdeling

3. 1-op-1 carrière coaching

4. Werkzaam in een gespecialiseerde, ondernemende businesscel
5. Entrepreneurial lab

IEDEREEN ONDERNEMEND 1

PERSBERICHT

Onze professionals, al dan niet 'werkondernemer', werken als adviseur of specialist en dragen volgens dit unieke businessmodel ('werkondernemerschapsmodel') bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

Over Adapté Bouwkunde & Civiele Techniek
Binnen de member company Adapté verlenen de technisch adviseurs passende en professionele hoogwaardige ondersteuning bij zowel projecten en capaciteitsknelpunten als kennisvraagstukken binnen bouwkunde & civiele techniek. Zij worden ingezet binnen elke fase van een project bij opdrachtgevers op locatie. Een breed scala aan ingenieurs- en architectenbureaus, bouwbedrijven, woningcorporaties en Gemeentelijke en Rijksoverheden worden tot haar opdrachtgevers gerekend, waaronder het Ministerie van Defensie, Vebo, Arcadis, Grontmij en Gemeente Amersfoort, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Almere.

T +31 (0)40 239 22 63

F +31 (0)40 239 22 70

M +31 (0)6 511 57 871

www.tmc.nl


---- --