Ingezonden persbericht


----------
Amersfoort, 12 mei 2009

NIEUWSBERICHT

Conceptronic presenteert haar nieuwe Grab'n'GO Media Store

Ontdek hoe je thuis of op kantoor muziek, foto's, video's en meer kunt delen en bewaren met deze nieuwe Grab'n'GO Media Store.

De Grab'n'GO Media Store is een krachtige netwerkoplossing met plaats voor twee SATA harddisks om mediamateriaal als muziek, foto's en video's te delen en op te slaan, thuis of op kantoor. Dankzij de ingebouwde UPnP AV mediaserver heb je makkelijk toegang tot al je bestanden via compatibele mediaspelers (zoals de Grab'n'GO Full HD mediaspeler CFULLHDMAi) en kun je media streamen zonder pc. Zo kost het minder stroom om je mediabestanden beschikbaar te maken op je netwerk!

De CH3MNAS is niet alleen een mediaserver, maar ook een NAS-server met 500 MHz processor en mogelijkheden als een ingebouwde ftp-server voor bestandstoegang via internet en toegangsbeheer waarmee je gebruikers verschillende lees- en/of schrijfrechten kunt geven in het (gigabit) netwerk.

Dankzij de twee harddiskcompartimenten kan de CH3MNAS verschillende schijfconfiguraties aan, zoals Single Disk, JBOD, RAID 0 of RAID 1, zodat je zelf kunt bepalen wat het belangrijkste is: veiligheid, flexibiliteit of snelheid.

Ontwerp
Door het slimme, schroefloze ontwerp is het voor iedereen kinderlijk eenvoudig om harde schijven toe te voegen, te verwijderen of te vervangen. Een harde schijf is in drie makkelijke stappen geïnstalleerd. Je kunt de harde schijven als je dat wilt ook vastzetten met de meegeleverde schroeven (8 stuks).

"Op het eerste gezicht zijn er weinig verschillen met de succesvolle voorganger, de CH3SNAS, maar schijn bedriegt: we hebben echt een nieuw platform gecreëerd voor het delen en opslaan van mediamateriaal, thuis of op kantoor. De nieuwe hardware beschikt bijvoorbeeld over meer intern geheugen zodat er meer ruimte is voor extra software en toekomstige uitbreidingen van de functionaliteit," aldus PM van Til, Product Marketing Manager van Conceptronic.

Mogelijkheden in een oogopslag:

* Gestroomlijnd, schroefloos ontwerp

* Afmetingen: 116x98x194 mm (breedte x hoogte x diepte)
* Gewicht: 898 gram (zonder harde schijven)

* Ondersteunt geplande download/backup via FTP/HTTP
* Gigabit LAN-poort (neerwaarts compatibel met 10/100 Mbps) met Auto-MDIX ondersteuning
* 4 mogelijke harddiskconfiguraties: Standaard, JBOD, RAID 0 en RAID 1
* Toekenning van quota aan gebruikers/groepen

Technische specificaties:

* DLNA 1.0 en UPnP compatibel

* Ingebouwde dubbele SATA 3.5' harddisk-interface
* Compatibel met Windows 2000/XP/Vista(TM) (alleen hulpprogramma)
* Compatibel met SATA en SATA 3 Gbit/s harddisks
* Harddisk energiebeheer

* UPnP AV-server

* iTunes(TM) server

* USB SB printerserver

Inhoud verpakking:

* Product-cd

* Meertalige snelstart installatiegids

* Netvoeding

* 1,8 meter CAT5E netwerkkabel

* 8 x harddiskschroef (voor optioneel gebruik)

Adviesverkoopprijs (incl. BTW) voor de CH3MNAS (excl. harde schijven): ¤ 199,-.

Conceptronic - het in Europa geregistreerde communicatiemerk van 2L International BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en zakelijke markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V.
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.450
Fax: 033 - 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net Internet: www.conceptronic.net