Ingezonden persbericht


Persbericht

Isah introduceert business software-oplossingen Isah Smart, Isah Expert en Isah Master

Tilburg, 12 mei 2009 - Isah, marktleider in business software voor klantordergestuurde bedrijven, introduceert Isah Smart, Isah Expert en Isah Master. Deze drie productlijnen zijn de opvolgers van de ERP-oplossing Isah-7 en bieden kleine, middelgrote en grote organisaties vernieuwde mogelijkheden.

"Wij zijn enthousiast over én trots op de nieuwe mogelijkheden van onze business software. De software bevat vele nieuwe mogelijkheden en een sterk verbeterde werkwijze," zegt Paul van Abeelen, algemeen directeur van Isah b.v. "Met de introductie van de drie productlijnen bieden wij ieder bedrijf, van klein tot groot, de ondersteuning die zij nodig hebben. Het resultaat is een goede aansluiting op de praktijk en nog meer grip op de bedrijfsvoering."

De productlijn Isah Smart is specifiek voor kleinere organisaties. Isah heeft gekozen voor een indirect verkoopmodel voor deze productlijn. Isah Smart wordt door de partners van Isah verkocht en geïmplementeerd. De partners van Isah zijn in zowel Nederland, België als Duitsland sterk regionaal vertegenwoordigd en staan hierdoor dichtbij de klant. De productlijnen Isah Expert en Isah Master zijn voor middelgrote en grote organisaties. Deze software wordt door Isah zelf verkocht en geïmplementeerd.

De business software van Isah biedt op diverse vlakken nieuwe mogelijkheden, waaronder voor het verkrijgen van bedrijfseconomische stuurinformatie, voor het volledig integreren van 3D-CAD-software met de business software van Isah op orderniveau en voor het grafisch en tegen eindige capaciteit plannen. Door de inzet van nieuwe functionaliteit beschikken organisaties over belangrijke bedrijfseconomische stuurinformatie met als resultaat nog meer grip op de bedrijfsvoering. Bovendien maakt de software het mogelijk om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiency binnen organisaties te vergroten. Dit resulteert in een betere service- en klantgerichtheid én kostenbesparingen.

"Onze afdeling R&D heeft niet alleen oog gehad voor nieuwe functionaliteit. Met name zijn ook de user interface en het bedieningsgemak spectaculair verbeterd," vervolgt Paul van Abeelen. "Bovendien maakt de nieuwe versie het mogelijk om werkzaamheden sneller en eenvoudiger uit te voeren. Dit alles zal een waardevolle bijdrage leveren aan het vergroten van de efficiency binnen organisaties."

De officiële introductie zal op donderdag 14 mei tijdens de Isah Klantendag plaatsvinden. Op deze dag maken de klanten van Isah én de klanten van de partners met de nieuwe productlijnen en functionaliteit.

(372 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Isah
Isah is uitgegroeid tot een internationaal softwarebedrijf én marktleider in de klantordergestuurde industrie. Isah is actief in het buitenland en verzorgt bijvoorbeeld ook de ondersteuning van de buitenlandse vestigingen van klanten die Isah gebruiken. Sinds 1987 ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt Isah zijn eigen ontwikkelde business software voor klantordergestuurde bedrijven.

Door de inzet van onze software beschikken organisaties over belangrijke bedrijfseconomische stuurinformatie met als resultaat nog meer grip op de bedrijfsvoering. Bovendien maakt de software het mogelijk om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de efficiency binnen organisaties te vergroten. Dit resulteert in een betere service- en klantgerichtheid én kostenbesparingen.

De klanten van Isah zijn actief in de meest uiteenlopende branches, werken zowel nationaal als internationaal en behoren tot kleine, middelgrote en grote organisaties. Eén ding hebben zij gemeen: zij werken in meerdere of mindere mate klantorderspecifiek.

Bovendien beschikt Isah over een uitgebreid partnernetwerk. De partners van Isah zijn in zowel Nederland, België als Duitsland sterk regionaal vertegenwoordigd en staan hierdoor dichtbij de klant. Isah werkt al jaren nauw samen met diverse partners om de volledige klantordergestuurde industrie optimaal te kunnen bedienen.