Ingezonden persbericht



Nieuwegein, 12 mei 2009

NIEUWSBERICHT

Actebis sluit distributieovereenkomst met ASI Ability Software

Nieuwegein, 12 mei 2009 - Met ingang van 11 mei 2009 breidt Actebis Computers B.V. zijn portfolio uit met het complete assortiment van ASI Ability Software. Dit assortiment bestaat o.a. uit office-toepassingen voor zowel zakelijke als thuisgebruikers. Dirk Jan Hartog, Manager MarCom en E-Business bij Actebis Computers B.V. Nederland: "ASI Ability Software is een mooie aanvulling op ons huidige portfolio. Resellers kunnen met de verkoop van ASI Ability Software eindgebruikers een bredere keus aanbieden in office-toepassingen en zelf een zeer goede marge realiseren. Zeker in deze tijd kan dat doorslaggevend zijn." Volgens Ruud Groenebroer, Managing Director Benelux bij ASI Ability Sotware, was voor ASI Ability Software de keuze voor Actebis Computers B.V. logisch: "De samenwerking met Actebis past uitstekend binnen onze strategie om meer partnes en afnemers te bereiken. Buiten het feit dat Actebis één van Europa's grootste distributeurs is leveren zij veel kennis en kunde met betrekking tot de producten zelf.

Over Actebis

Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep. De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl

Over ASI Ability Software
ASI Ability Benelux is onderdeel van Ability Software International. Het moederbedrijf is al sinds 1985 actief op de softwaremarkt. In het Verenigd Koninkrijk is ASI inmiddels een van de grootste spelers op het gebied van Office-toepassingen, voor zowel thuisgebruikers, studenten als bedrijven. Sinds mei 2008 is ASI Ability ook in de Benelux actief. Het hoofdkantoor van ASI Ability is gevestigd in Gorinchem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Actebis Computers B.V.
Dirk-Jan Hartog
Archimedesbaan 26

3439 ME NIEUWEGEIN
Tel: +31 (0)30 - 60.84.796
E-mail: reaktie@actebis.nl
Internet: www.actebis.nl

ASI Business Software BV
Avelingen-West 64
4202 MV Gorinchem
Tel. +31 (0) 183 669650
Fax.+ 31(0) 183 660480
Ruud@ability.com


---- --