Konica Minolta blijft leider wat betreft kleur en veiligheid dankzij de nieuwe bizhub C552 & C652.

12/05/2009 11:15

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS BELGIUM

De nieuwe bizhub C552 & C652 zorgen voor grote ontwikkelingen op het gebied van hardwarefaciliteiten, veiligheid, mediamogelijkheden, kwaliteit en milieuvriendelijkheid.

De permanente verbetering van erg succesvolle apparaten heeft van Konica Minolta een toonaangevende speler gemaakt in het segment van multifunctionele full-colourproducten (MFP). De recentste bewijzen van de aanhoudende apparaatverbeteringen zijn de nieuwe bizhub C552 en C652.

De C552 & C652 beschikken over een CPU van 1 GHz, een harde schijf van 250 GB en 2 GB aan geheugen. Een ethernetverbinding van 1 GB evenals het geïntegreerde systeem PCI Express zorgen voor een snelle gegevensoverdracht.

De twee nieuwe bizhub voldoen ook aan de belangrijkste veligheidsnorm in Europa, de ISO 15408, ook gekend als Common Criteria. Zij zijn gevalideerd volgens de EAL3-veiligheidsnormen van de Common Criteria.

Met een afdruksnelheid van 65 zwart-wit- en 50 kleurpagina's per minuut voor de bizhub C652 en respectievelijk 55 en 45 pagina's voor de bizhub C552, zijn deze twee MFP's voldoende uitgerust om volledig te voldoen aan de vereisten van kantooromgevingen met hoge afdrukvolumes, CRD's en leveranciers van drukwerk tegen betaling.

Dankzij "MyTab", een volledig aanpasbaar tabblad in de printerdriver, kan de gebruiker alle functies vrij bepalen naargelang de eigen behoeften en het frequente gebruik ervan in één enkel scherm. Tegelijk biedt de printerbediening talrijke kwaliteitsverbeteringen terwijl de scanfunctionaliteiten voldoen aan de vereisten van alle gebruikers, inclusief scan-to-Me en scan-to-Home.

Naast deze prominente verbeteringen, staan de bizhub C552 en de bizhub C652 voor "ecodrukwerk". De eigen gepolymeriseerde HD Simitritoner van Konica Minolta samen met de inductieverwarming en de snelle terugkeer naar de energiebesparende stand leiden tot een heel laag energieverbruik dat ongeveer 70% minder bedraagt dan de limiet van Energy Star. Het besparen van energie heeft hierdoor een opmerkelijke impact op de kosten van de gebruikers.

Termen en productnamen kunnen (geregistreerde) handelsmerken zijn van hun respectievelijke houders

en worden hierbij erkend.

Beelden beschikbaar op www.konicaminolta-images.com

Perscontact:

Konica Minolta Business Solutions Belgium NV/SA

Evelyne de Voghel - Communication Coordinator

Tél: 02/717.08.64 evelyne.de.voghel@bs.konicaminolta.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel