Ingezonden persbericht


Persbericht

Manhattan Associates breidt salesteam uit
Henk-Jan van Donkelaar aangesteld als Sales Manager Centraal-Europa

Nieuwegein - 12 mei 2009 - Manhattan Associates, wereldwijd leverancier van supply chain-oplossingen, heeft per 1 april Henk-Jan van Donkelaar aangesteld als Sales Manager Centraal-Europa. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van Manhattan's oplossingen en projecten in de Benelux en Duitssprekende landen. De aanstelling onderstreept Manhattan's strategische keuze om in de regio Centraal-Europa te investeren vanwege het groeipotentieel dat de regio biedt.

Voordat Henk-Jan bij Manhattan Associates in dienst trad, was hij in verschillende salesfuncties werkzaam voor PinkRoccade, Epicentric en het meest recent voor IFS Benelux.

Henk-Jan is verheugd met zijn aanstelling bij Manhattan Associates: "Ik hecht veel waarde aan het eerste gevoel dat ik bij een bedrijf heb en de persoonlijke klik. Van Manhattan had ik direct een erg positieve indruk. Het is een open bedrijf met een enthousiaste club mensen vol ambitie. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de groeipotentie in de regio."

"De komst van Henk-Jan is een belangrijke succesfactor voor onze langetermijnvisie. Hij past niet alleen goed binnen het team, maar durft ook de uitdaging aan om de verwachte groei concreet vorm te geven", zegt Pieter Van den Broecke, Managing Director Centraal-Europa bij Manhattan Associates. "Henk-Jan zal zijn meerwaarde bewijzen in de relaties met klanten en partners waarbij de gun-factor een grote rol speelt."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates levert al ruim 17 jaar wereldwijde supply chain-oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Manhattan SCOPE(TM) is een portfolio van software-oplossingen en technologie die organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren. Het Supply Chain Process Platform van SCOPE levert het fundament voor vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Daarnaast bevat het platform applicaties die Event Management, Supply Chain Intelligence en Visibility aan Solution Suites leveren. Ook bevat het X-Suite Solutions die oplossingen en/of oplossingscomponenten combineren om te voldoen aan specifieke supply chain-uitdagingen. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/Manhattan-Associates-breidt-salesteam-uit/n/4381 of contact opnemen met Sander van Buuren van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: sandervb@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Elena Olfs van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3049
E-mail: eolfs@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com

Beeldmateriaal van hoge resolutie is te vinden op: http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/Manhattan-Associates-breidt-salesteam-uit/n/4381#media