Introductie SOCIAAL+Plus


Uniek antwoord op de crisis voor werkgevers bij collectief ontslag

UTRECHT, 20090427 -- SOCIAAL+Plus is een uniek initiatief van 3 jonge, energieke ondernemingen die hun kracht, expertise en ervaring bundelen met één gezamenlijk doel: integrale dienstverlening aan bedrijven die met collectief ontslag te maken krijgen als gevolg van de economische crisis. Introductie dinsdag 12 mei 19.30 uur, Museumlaan 2 te Utrecht. Werkgevers zijn van harte welkom.

SOCIAAL+Plus omvat:

1. Adviseren en begeleiden van de totstandkoming van het Sociaal Plan (SociaalPlanAdviseurs.nl)

2. Informeren en adviseren over de (aanwendings)mogelijkheden van een ontslagvergoeding (De ReorganisatieAdviseurs)

3. Begeleiden van werknemers bij individuele re-integratie (re-Activate)

De dienstverlening van SociaalPlanAdviseurs.nl omvat:
- advies en begeleiding bij de toepassing van de wet- en regelgeving (Wet Melding collectief ontslag, Wet op de Ondernemingsraden)
- opstellen van het sociaal plan
- overleg en onderhandelingen met vakorganisaties en OR.

De dienstverlening van De ReorganisatieAdviseurs omvat het informeren en adviseren over de (aanwendings)mogelijkheden van een ontslagvergoeding.

De dienstverlening van re-Activate omvat ondersteuning bij terugkeer naar werk of overgang naar zelfstandig ondernemerschap.

SOCIAAL+Plus© richt zich op werkgevers die zich realiseren dat het afscheid van werknemers als gevolg van de economische crisis tijdelijk kan zijn!

SOCIAAL+Plus© wordt geïntroduceerd op dinsdag 12 mei 2009 om 19.30 uur, Museumlaan 2 te Utrecht. Werkgevers zijn van harte welkom!

Aanmelding GRATIS via www.vrbadvies.nl, klik op lezingen.





Ingezonden persbericht