POSTid.nl, de nieuwe online persoonlijke assistent


GRONINGEN, 20090512 -- Iedereen vergeet wel eens wat: Een verjaardag, de verloopdatum van een legitimatiebewijs, de afloopdatum van een mobiel abonnement of een belangrijke afspraak, met alle gevolgen van dien. Hier speelt het bedrijf POSTid.nl handig op in door een gratis herinneringsdienst aan te bieden zodat haar leden zeker weten dat dit soort dingen tot het verleden behoren. Na aanmelding ontvangen ze namelijk herinneringen per email en indien gewenst tevens per sms.

POSTid.nl is een gratis digitale assistent die zijn leden helpt bij het herinneren van belangrijke items. Hierbij worden ze van handige informatie voorzien over bijvoorbeeld hun huidige (internet-)abonnement, zoals het telefoonnummer en opzegtermijn van de provider. Wanneer men de verloopdatum van het paspoort in de kalender invult krijgt men de waarschuwing dat het paspoort, indien men naar bepaalde landen op vakantie gaat, nog een bepaalde tijd geldig moet zijn. Kortom, informatie over zaken waar de normale mens mogelijk niet aan denkt, maar waarvan het wel makkelijk is om hiervan op de hoogte te zijn.

Daarnaast spelen ze bij POSTid.nl in op verjaardagen. Op de website is een cadeaushop aanwezig zodat hier direct een cadeau naar de jarige gestuurd kan worden, maar ook het versturen van echte verjaardagskaarten behoort tot de mogelijkheden. Een unieke mogelijkheid wat betreft deze verjaardagskaarten is het versturen van de kaart via het lid zelf. Het lid ontvangt de verjaardagskaart met een extra envelop inclusief postzegel, 3 dagen voor de verjaardag. Men hoeft alleen nog maar het bericht erop te schrijven en de kaart de post te doen, er hoeft immers niets meer in huis te worden gehaald.

De standaard dienst wordt gratis aangeboden door POSTid.nl. Volgens het bedrijf zijn er geen verborgen kosten en indien een lid wel voor een betaalde dienst kiest, wordt dit duidelijk vermeld. De eventuele kosten zijn terug te vinden op de kostenpagina van de website. Momenteel heeft POSTid.nl een actie waarbij een nieuw lid bij aanmelding 2 sms-herinneringen gratis ontvangt.

Voor meer informatie of aanmelden: www.postid.nl