Ruim 1300 fietsers beklimmen de Alpe d'Huez in de strijd tegen kanker


Kevin Nelissen gaat de unieke uitdaging aan drie keer de Alpe te trotseren

Amsterdam, 20090512 -- Op 4 juni 2009 zullen ruim 1300 Nederlandse fietsers de Alpe d'Huez in Frankrijk trotseren. De door particulieren en bedrijven gesponsorde toppers zullen hiermee zo veel mogelijk geld op halen, dat gebruikt wordt voor onderzoek naar de bestrijding van en preventie tegen kanker. In 2008 werd het recordbedrag van 3 miljoen euro opgehaald. Het doel is uiteraard om dit prachtige bedrag in 2009 ruim te verdubbelen. De actie wordt volledig ondersteund door KWF Kankerbestrijding.

Vitae, het netwerk van de Nieuwe Professional, ondersteunt deze actie van harte en sponsort deelnemer Kevin Nelissen. De 30-jarige jurist uit Utrecht gaat de uitdaging aan de Alpe d'Huez drie keer te beklimmen. De Nieuwe Professional wordt gekenmerkt door Eigen verantwoordelijkheid, Gelijkwaardigheid, Vakmanschap en Innerlijke kracht en vaart zijn Eigen Koers. Kevin gebruikt zijn talent, kracht en vakmanschap voor deze beproeving en zet zich in voor de medemens met als doen een bijdrage te leveren aan onderzoek naar kanker. Kevin Nelissen: "Ik wil graag iets voor kankerpatiƫnten doen en op deze manier mijn steentje bijdragen. Ik ben gezond en sport graag. De combinatie van fietsen en geld ophalen is voor een bijzonder doel en voor mij de ideale manier om een bijdrage te leveren". Kevin heeft met 8 collega's en vrienden het team 'Kan niet bestaat niet' opgericht en samen zullen zij zo veel mogelijk geld ophalen. Kevin heeft de afgelopen tijd al getraind op de Alpe d'Huez zodat hij op 4 juni een topprestatie kan leveren. Ook de komende maanden zal hij nog veel op de fiets te vinden zijn om te trainen. Mocht u daar verslag van willen doen of een interview willen, dan is dat uiteraard mogelijk. De bijgevoegde foto's zijn rechtenvrij te gebruiken.

Meer informatie over de actie kunt u vinden op deelnemers.alpe-dhuzes.nl/contentpage.aspx?guid=2714476b-7f75-41ab-8ccb-5036d761beac

Over Vitae
Vitae is een landelijk personeelbemiddelingsbureau voor de werving en selectie van vast personeel en de bemiddeling van tijdelijke professionals. Jaarlijks bemiddelt Vitae ongeveer 4.000 kandidaten voor een vast dienstverband in 12 verschillende specialismen. Vitae telt ongeveer 1.750 medewerkers, van wie 1.000 Vitae Interim Professionals voornamelijk werkzaam zijn in Techniek en Finance. Vitae is hiermee de enige partij in Nederland die de sectoren werving & selectie en interim professionals naast elkaar heeft groot gekregen. Vitae is opgericht in 1986 en heeft tien vestigingen in Nederland: Amsterdam, Breda, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Enschede en Zwolle.
www.vitae.nl en www.snippr.nl





Ingezonden persbericht