DomoXim neemt een vliegende start met vastgoed voor buitenlandse kader


BRUSSEL, 20090512 -- domoXim is een nieuw en onafhankelijk vastgoedkantoor met uitvalsbasis Sterrebeek en is de vastgoedspecialist in verhuur en verkoop aan internationale klanten en expatriates. domoXim werkt samen met de grootste relocationbedrijven in België en bouwde een bevoorrechte relatie op met een uitgesproken internationaal cliënteel van buitenlandse kaderleden. Ook de NATO, verschillende ambassades en Europese Instellingen worden niet uit het oog verloren.Bij domoXim zijn alle medewerkers daarom trouwens vlot meertalig (Nederlands, Frans, Engels en Duits.

De medewerkers van domoXim bouwden een jarenlange ervaring op. Walter Vermeeren, bouwkundig ingenieur en energiedeskundige, is sedert 1989 actief in de wereld van expatriates en relocation. Hij was jaren verantwoordelijk voor alle relocation activiteiten van een beursgenoteerd (New York Stock Exchange) Amerikaans bedrijf in Europa, en is eveneens sedert 1996 erkend makelaar in België.

Bruno Melon en Alain Uytdenhoef zijn eveneens bijna 10 jaar actief met expatriates in Brussel en omstreken. Verder heeft domoXim een eigen energie-expert, Hanne Vermeeren, die kan zorgen voor een EPC document (verplicht in Vlaanderen bij zowel verhuur als verkoop). Wout is eveneens erkend als vastgoedmakelaar, zijn uitvalsbasis is Diest. Ine is actief in de regio Leuven.

Als erkende vastgoedmakelaars schoolt het domoXim team zich constant bij, zodanig dat ze hun klanten ook kunnen bijstaan met correct bouwtechnisch en juridisch advies. Bovendien analyseren ze voortdurend de markt en informeren ze eigenaars en geïnteresseerden graag over de nieuwste trends en belangrijke updates. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor de domoXim Newsletter. (info@domoXim.com). Meer info: www.domoxim.com





Ingezonden persbericht