Nieuwe vergelijkingsite ffVergelijken.nl van start


NOORDWIJKERHOUT, 20090512 -- Er is een nieuwe vergelijkingsite van start gegaan opgezet door de jonge ondernemer Mark van Zelst(23) De vergelijkingsite wil een vuist maken tegenover de bestaande vergelijkingsites door een vast laag clicktarief van acht cent te hanteren ongeacht de productgroep.

Mark van Zelst(23) uit Noordwijkerhout heeft naast zijn succesvolle webshop ffShoppen.nl nu ook de vergelijkingsite ffVergelijken.nl online gebracht.

Consumenten kunnen prijzen vergelijken van producten, open reviews bekijken, winkels vergelijken en zowel winkels als producten beoordelen op basis van een sterrensysteem.

"Bestaande vergelijkingsites hanteren steeds hogere tarieven die soms wel kunnen oplopen tot meer dan twintig cent per click. Er is nu ruimte ontstaan aan de onderkant van de markt en deze verwachten we met ffVergelijken.nl op te kunnen vullen. Samen met de grote internet webshops kunnen we een vuist maken tegenover de gevestigde orde. We hanteren een vast laag clicktarief van slechts acht cent ongeacht de productgroep", aldus Mark van Zelst.

De voorinschrijving heeft al aardig wat klanten opgeleverd en grote klanten als Redcoon en SBcommerce verschijnen ook binnenkort online op de vergelijkingsite, weet Mark te vertellen. "Uiteraard verwachten we nog veel meer aanloop, maar het moet ook even de tijd krijgen om te groeien", vult hij aan.

Bedrijven en consumenten kunnen meer informatie vinden op www.ffVergelijken.nl en bedrijven kunnen zich inschrijven door zich te melden via info@ffvergelijken.nl