Jupiter Systems, wereldmarktleider in processors voor displaymuren, zal acte de presence geven tijdens de IFSEC, de grootste beveiligingsbeurs ter wereld, op 11 – 14 mei 2009, stand F47, Hall 4

BIRMINGHAM, Engeland--(BUSINESS WIRE)-- 20090512 --

Jupiter Systems (www.jupiter.com), het toonaangevende bedrijf in processors voor displaymuren, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn producten zal presenteren tijdens de IFSEC, de grootste beveiligingsbeurs in de wereld, die van 11 – 14 mei 2009 zal worden gehouden in Birmingham in het Verenigd Koninkrijk. Jupiter Systems staat in Hal 4, Stand F47.

"Jupiter Systems is een belangrijk leverancier voor oplossingen met hoge prestaties die gebruikt worden in commando- en controlecentra", aldus Brady O. Bruce, V.P. Marketing en Strategic Alliances. "Onze controllers voor displaymuren bieden doorlopende toegang tot complexe informatie, ondersteunen kritieke infrastructuur, helpen terrorisme te bestrijden en bieden plaatselijke beveiliging. Het bijwonen van IFSEC is een belangrijk onderdeel van onze strategie om onze wereldwijde aanwezigheid in deze bedrijfstak te ondersteunen."

Jupiter Systems is een pionier en de meest vooraanstaande leverancier van processors voor displaymuren die in commando- en controletoepassingen voor beveiliging en observatie gebruikt worden. De vernieuwende producten van Jupiter zijn ontworpen voor doorlopend gebruik, "24/7", en worden in beveiligings- en observatiecentra overal in de wereld gebruikt. Dit zijn onder meer het commandocentrum voor de Olympische Spelen in Peking in 2008, het Cecat noodoperatiecentrum in Barcelona, het noodoperatiecentrum in Ottawa en bedrijven zoals Jyske Bank (Denemarken) en Banco Azteca (de grootste in Latijns-Amerika).

Technologie van Jupiter wordt gebruikt in een breed scala van toepassingen in vele sectoren, inclusief netwerkoperatiecentra, elektrische centrales en distributiecentra, directiekamers, intelligente verkeerssystemen, centra voor het inschakelen van noodhulp, centra voor financieel beheer en vaste en mobiele centra voor militaire operaties. Producten van Jupiter Systems zijn geïnstalleerd op meer dan 6000 plaatsen overal in de wereld en worden verkocht via een netwerk van geautoriseerde wederverkopers die extra waarde aan de producten toevoegen.

Op de beurs zal Jupiter Systems zijn baanbrekende nieuwe productenfamilie PixelNet® demonstreren en ook zijn Fusion processors voor displaymuren met een grote prestatie en een grote waarde.

Bezoekers kunnen ook PixelNet ervaren, de revolutionaire nieuwe manier van Jupiter om digitale en analoge videobronnen op te vangen, te verspreiden, te controleren en te tonen, van directiekamers tot complexe grote lokaties. PixelNet, dat door A.V. industrieanalist Gary Kayye is uitgeroepen tot "Best of InfoComm 2008", een onderscheiding voor controlekamers, werd eerder dit jaar in Azië gelanceerd. Bezoekers kunnen ook de robuuste, schaalbare lijn processors Fusion Display Wall zien. Deze serie krachtige processors biedt een breed scala aan prestaties, functionaliteit en prijs – van de eenvoudige Jupiter Fusion 940 Display Wall Processor tot de sterke Fusion 980.

Voor meer informatie over alle producten van Jupiter System en wederverkopers in Europa, kunt u contact opnemen met Alain Cayrel, Regional Sales Manager, EMEA. Telefoon +33 (0)-4-66-71-2595. Email acayrel@jupiter.com In China, neem contact op met Guomin Zhang, General Manager, Jupiter Systems China. Telefoon: +86-755-2672-7856, E-mail: gzhang@jupiter.com Mark Dustan, Regional Sales Manager, Oost-Azië en Zuid-Amerika. Telefoon: +1 (510)-675-1035. Email: mdustan@jupiter.com

Over Jupiter Systems

Jupiter Systems is de toonaangevende wereldwijde leverancier van processors voor displaymuren processors voor commando-en controletoepassingen. De beste-van-hun-soort producten zijn ontworpen voor continu, "24/7" gebruik en worden gebruikt in netwerkoperatiecentra, controlekamers van elektriciteitscentrales en distributiecentra , directiekamers, intelligente verkeersregelkamers, noodhulpmeldkamers, controlecentra voor financieel beheer, observatie- en beveiligingscentra en vaste en mobiele militaire operatie controlecentra in meer dan 6000 installaties overal in de wereld. Meer informatie is te vinden op www.jupiter.com.

Foto/Multimedia galerij beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5961899〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Jupiter Systems
EMEA:
Alain Cayrel, Regional Sales Manager, +33-0-4-66-71-2595
acayrel@jupiter.com
China:
Guomin Zhang, General Manager, +86-755-2672-7856
gzhang@jupiter.com
Oost-Azië/Zuid-Amerika:
Mark Dustan, Regional Sales Manager, +1-510-675-1035

mdustan@jupiter.com