Ruim 80 exposanten aanwezig op de vakbeurs ReinigingsDemoDagen 2009

22/04/2009 14:43

Rai Vereniging

De vierde editie van de ReinigingsDemoDagen, de vakbeurs voor de afval- en reinigingsbranche, groeit van 52 exposanten in 2007 naar 83 in 2009. Dat laat de projectcoördinator, Jacques van Hest, weten. RAI Vereniging, sectie Reinigingsvoertuigen van de afdeling Speciale Voertuigen, organiseert deze vakbeurs o.a. voor vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten en afvalverwerkers.

Volgens Van Hest komt de groei voort uit het wij-gevoel onder de exposanten en het gerichte uitnodigingsbeleid toegespitst op de doelgroep. De doelgroep wordt voor 90 procent op naam uitgenodigd en van die doelgroep is iedereen op één of andere manier werkzaam binnen de afval- en reinigingsbranche. De bijzondere manier van presenteren, de parade van de nieuwste modellen en voertuigen, exposities van Stichting Nederland Schoon en de NVRD, plus demonstraties van het Scania Driver team en de ANWB zijn redenen voor de exposant om aanwezig te zijn op deze vakbeurs.

De demo's en presentaties van innovaties staan in het teken van Clean Drive, het thema van de ReinigingsDemoDagen 2009. Met schonere technieken, hybride oplossingen, lagere emissies en verrassende toepassingen van robot- en GPS-technieken maakt de afval- en reinigingsbranche werk van Clean Drive. Zo is er een concept te zien van een Autonome Zwerfafval Opruim Robot.

De ReinigingsDemoDagen vinden plaats van 12 t/m 14 mei 2009 op het RDW Testcentrum in Lelystad, openingstijden 10.00 - 18.30 uur. De locatie is goed te bereiken, entree en parkeren zijn gratis.

Einde bericht





http://www.reinigingsdemodagen.nl