C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 12 mei 2009

SAP benoemt Ctac tot SAP Vertical Expertise Partner in retail

Ctac wint ook Partner of the Year Award in categorie SAP Business All-in-

One
Ctac is door SAP benoemd tot Vertical Expertise Partner (VEP) in de retailmarkt. Daarnaast won Ctac voor het tweede achtereenvolgende jaar de SAP Partner of the Year Award in de categorie SAP Business All-in-One. Ctac ontving deze prijs en werd officieel benoemd tot VEP op het jaarlijkse VNSG Congres (Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers) in Maastricht.
Ctac won de Partner of the Year Award voor zijn uitgebreide SAP-expertise en SAP- oplossingen voor het mkb. Ctac biedt mkb'ers concurrentievoordeel door zijn branchespecifieke SAP-oplossingen voor elke organisatie op maat te maken (zogenaamde microverticals). Daardoor profiteren klanten van een oplossing die aansluit op hun wensen en eisen.
"Uit de award spreekt erkenning van SAP voor onze inzet in 2008. We hebben hard aan de weg getimmerd om klanten met SAP-oplossingen nog meer toegevoegde waarde te bieden. Uit de toekenning van de award blijkt dat we hierin met verve zijn geslaagd", zegt Bart Hogendoorn, CEO van Ctac. "Onze kracht ligt in onze expertise en inzet. We bieden organisaties SAP-oplossingen op maat, maar zijn met onze uitgebreide SAP- kennis ook in staat deze oplossingen met resultaat te implementeren. Samenwerking en communicatie met onze klanten en leveranciers vormen daarvoor de basis." Ctac beschikt over onderscheidende branchespecifieke kennis in de retailsector. Daardoor kan het bedrijf retailers met zijn maatwerk-SAP-oplossingen duidelijk onderscheidend vermogen bieden. Dit is tevens de voornaamste reden dat SAP Ctac heeft benoemd tot

VEP. Daarnaast biedt Ctac voor de toekomst uitstekende business development- mogelijkheden voor de inzet van SAP-oplossingen bij retailers.

"Onze microverticals bieden retailers de mogelijkheid om hun zakelijke activiteiten zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Daardoor besparen ze aanzienlijk op kosten voor inkoop, personeelsinzet en voorraadbeheer", zegt Willy Koppens, Business Unit Director Retail bij Ctac. "We zijn bijzonder verheugd dat ook SAP deze klantvoordelen en onze uitgebreide retailexpertise onderschrijft met een partnership."

/ / / / / / / / / / Over Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP- en Microsoft-systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland, België en Duitsland. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties van elke bedrijfsgrootte en in uiteenlopende branches. Per ultimo december 2008 had Ctac 496 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland en België en Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC).
Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Noot voor de redactie,