Gemeente Winterswijk


Fit de zomer in!

11 mei 2009

Winterswijk- In de maand mei kunnen volwassen inwoners van de gemeente Winterswijk kennismaken met verschillende binnen- en buitensportactiviteiten. De deelname is geheel vrijblijvend en voor sommige activiteiten ook gratis. Deze actie maakt onderdeel uit van de campagne 'Start met bewegen' van de gemeente Winterswijk. Alle activiteiten worden verzorgd door deskundige instructeurs.

Er zijn genoeg redenen om te beginnen met bewegen.Toch is vaak een laatste zetje nodig om het daadwerkelijk te gaan doen. De inwoners kunnen kiezen voor individuele sportactiviteiten of voor activiteiten in groepsverband en uit een zeer gevarieerd aanbod van de mogelijkheden voor binnen- en buitensportactiviteiten. In het kader van de campagne 'Start met bewegen' kunnen volwassen inwoners van de gemeente kennismaken met maar liefst 24 sportactiviteiten waaronder: badminton, dynamic tennis, fitness, golf, gymnasiek, hydrospinning, jazzdance, jeu de boules, koersbal, nordic walking, streetdance & hip hop, tafeltennis, tai chi, volleybal, yoga, youngstars (ouder en peuter gym) en zwemmen. De nadruk ligt op het beleven en doen.

Aanmelden
Voor aanmeldingen en/of aanvullende informatie over de sportactiviteiten, kosten en aanvangstijden kunt u contact opnemen met Suzan de Jong, sportconsulente van de gemeente Winterswijk. Dit kan via telefoonnummer 0543-543 543 of per e-mail: sdejong@winterswijk.nl.