Gemeente Giessenlanden


Vrijwilligers gezocht in Arkel

Vrijwilliger worden bij Dagverzorging ât Verzetje in zorgcentrum de Peperhof te Arkel, iets voor u?

Â

Wat is dagverzorging?

Ouderen bezoeken een Dagverzorging om in contact te komen en te blijven met andere ouderen in hun gemeente, daarnaast doen ze mee aan een gestructureerd dagprogramma met activiteiten waardoor er een zinvolle dagbesteding ontstaat voor de bezoeker. Ook betekent Dagverzorging vaak een ontlasting voor de partner, familie of mantelzorgers.

Â

Wat kunt u doen als vrijwilliger?

De bezoekers ondersteunen met allerhande hand- en spandiensten, zoals het zetten van koffie of thee, het dekken van de tafel maar ook het voorlezen van de krant of het doen van allerlei activiteiten samen met de bezoekers.

Â

Dagverzorging ât Verzetje is 7 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00-14.00 uur.

De Dagverzorging (onderdeel van Rivas Zorggroep) is gevestigd op de begane grond van De Peperhof, Dr. H. de Vriesplein 9, 4241 BW, Arkel.

Â

U kunt zich aanmelden bij een van de medewerkers van ât Verzetje via telefoonnummer (0183) 56 92 50. Wij vertellen u graag meer want vrijwilligerswerk is van het grootste belang.

Â

Â

Â