kop_org

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20090514 --

Tier1 Research (T1R), het onafhankelijke bedrijf van IT-analisten dat dé bron is geworden voor analyse van de markt van webhosting en colocatie, kondigt met groot genoegen een nieuwe Hosting Transformation Summit – Europe (HTS EU) aan. De top zal worden gehouden op 2 juni in de Hilton Tower Bridge in Londen. Dit is de tweede jaarlijkse top en het evenement belooft opnieuw dezelfde uitstekende en zeer gewaardeerde analyses te bieden die de hoeksteen zijn geworden van de sectorevenementen van Tier1.

Tijdens de HTS EU-top dit jaar wordt de traditie voortgezet: managers uit de sectoren van webhosting, gegevenscentra en internetinfrastructuur krijgen een bijeenkomst waar de grootste obstakels worden besproken waarmee de markt momenteel te kampen heeft. Het programma van deze top begint dit jaar met een uiteenzetting van het centrale thema door Dan Golding, vicepresident en onderzoeksdirecteur van Tier1, met de titel 'Surviving the Recession: How Providers Can Prosper in the Current Economy' (de recessie overleven: hoe providers in de huidige economie kunnen gedijen). Andere punten op de agenda zullen de aanwezigen een compleet overzicht bieden van de mogelijkheden en moeilijkheden waarmee de sector van webhosting wordt geconfronteerd – van stroomvoorziening, koeling en samenwerkingsverbanden tot overname- en fusiestrategieën en het inspelen op de steeds veeleisender wordende verwachtingen van de klant – dit alles handig in één dag samengebracht.

In lijn met de verwachtingen voor alle sectorevenementen van Tier1, krijgen de aanwezigen op de Hosting Transformation Summit Europe opnieuw een uitstekend congresprogramma. Leiders in de sector van beide kanten van de Atlantische Oceaan zullen er vrijuit spreken met hun collega's van andere bedrijven over de toekomst van de sector. Daarnaast worden uitzonderlijke mogelijkheden geboden voor netwerking op directieniveau.

"Wij zijn zeer opgetogen dat wij voor het tweede opeenvolgende jaar de Hosting Transformation Summit in Europa kunnen houden", aldus Daniel Golding, vicepresident en onderzoeksdirecteur van Tier1 Research. "De Hosting Transformation Summit Europe biedt de aanwezigen een unieke omgeving waar directieleden van beide kanten van de Atlantische Oceaan kunnen samenwerken en de huidige staat en toekomst van de sector kunnen bespreken. Een dergelijke kans wordt gewoonweg niet elders geboden."

Tier1 Research

Tier1 Research (T1R), een afdeling van The 451 Group, analyseert de financiële en aan de bedrijfstak gerelateerde gevolgen van ontwikkelingen die van invloed zijn op beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde IT-, communicatie- en internetbedrijven. Daarbij wordt in het bijzonder gefocust op webhosting, internetinfrastructuur en IT-diensten. Klanten zijn onder meer institutionele beleggers, technologieleveranciers, eindgebruikers en verstrekkers van risicokapitaal. Deze klanten maken optimaal gebruik van het analytische inzicht van T1R voor het genereren van ideeën, het vaststellen van trends, due diligence-onderzoeken en gefundeerde opinies, naast cijfermateriaal en prognoses voor de behandelde bedrijven en bedrijfstakken.

Het hoofdkantoor van Tier1 Research is in New York. Bijkomende informatie over de omvang van het onderzoek en de diensten van het bedrijf vindt u op www.t1r.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
The 451 Group
Judy-Ann Roberts, 212-505-3030 x129

judy-ann.roberts@the451group.com