FlitsPoetsende Toppers in Moskou met stralende tanden


APELDOORN, 20090508 -- In de koffers van Gordon, René en Jeroen bevinden zich drie met Swarovski kristallen bezette oranje tandenborstels. Het zijn FlitsPoetsers van het Apeldoornse bedrijf DaDa Kids, dat met deze symbolische gift haar steentje bijdraagt aan een Nederlands succes in Moskou: Let your teeth shine.

[Foto: De Toppers met de Flitspoetser - © Foto Bob Huitink, Hfoto]


Als de Nederlandse "Toppers" 14 mei op de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Moskou hun refrein zingen van Shine, Shine, Shine, dan moeten de glitters natuurlijk ook van de tanden spetteren. De oranje tandenborstel met de Swarovski kristallen is een gepimpte XL uitgave van de reguliere versie van de vooral bij kinderen populaire FlitsPoetser. De XL versie is speciaal ontwikkeld voor tieners en volwassenen. De FlitsPoetser geeft met een knipperlichtje aan hoe lang je over het tandenpoetsen moet doen en is daarmee een geweldig hulpmiddel en tevens een goede ondersteuning bij het tweemaal daags ritueel van het poetsen volgens de drie B's: binnen, buiten en bovenkanten.

"Shine, shine, shine", zingen de Nederlandse kanshebbers in de Eurovision Song Contest, "to keep the world from going wrong". Dat is precies wat de FlitsPoetser doet met het gebit. De twee minuten dat het lampje in de FlitsPoetser knippert, nodigt de kinderen uit consequent de juiste poetsmethode te volgen. Kinderen raken door het knipperen geintrigeerd en zullen daardoor vanzelf 2 minuten poetsen. Daar wordt het gebit ook sterker en glanzend van.

Fotobijschrift:
De Toppers, vlnr Jeroen van der Boom, René Froger en Gordon, met de FlitsPoetser en een stralende lach bij hun vertrek naar Moskou vanaf Schiphol. Foto van Hfoto, Bob Huitink.
© De foto is te gebruiken onder vermelding van de fotograaf uitsluitend voor redactionele stukken. Klik op de foto voor de download van het volledige origineel in 400 dpi (669 kb)

Over DaDa Kids

De FlitsPoetser wordt in Nederland op de markt gebracht door DaDa Kids uit Apeldoorn. DaDa Kids houdt zich bezig met de (belevings)wereld van kinderen en ouders. Het bedrijf richt zich op de distributie, marketing en verkoop van unieke en stijlvolle producten en toepassingen waaronder ook het exclusieve WallCandy - zelfklevende én herbruikbare muurdecoraties. De FlitsPoetser is verkrijgbaar bij de betere drogist in 7 vrolijke kleuren en in 2 maten. De prijs is 2,99 euro. Voor meer product en verkoop-informatie zie de perspagina op de website www.dadakids.nl.

DaDa Kids dankt de volgende bedrijven voor hun medewerking aan de totstandkoming van de bijzondere Swarovski FlitsPoetser:
Juwelier 't Harnas - Apeldoorn
Display ontwerp- en productiebedrijf Tri-Display B.V. - Apeldoorn
Marketing en publiciteitsbureau RoyalPromotions - 's Hertogenbosch