Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Vrijwilligersfeest 15 mei 2009

Als blijk van waardering voor de vrijwilligers van Hoogvliet, organiseert de deelgemeente voor de derde maal een vrijwilligersfeest. Het feest vindt plaats op vrijdagavond 15 mei aanstaande, in de Sporthal Hoogvliet, aan de Othelloweg 175.

De uitnodigingen worden begin april verspreid via de bij ons bekende organisaties en verenigingen die werken met vrijwilligers. Ze zijn hiervan per brief op de hoogte gesteld zodat men aan kan geven hoeveel uitnodigingen er nodig zijn. Ook in de stadswinkel zijn tegen die tijd uitnodigingen beschikbaar.

De feestavond wordt opgebouwd rondom het thema Tussen droom en daad. Vrijwilligers hebben daadwerkelijk dromen en gedachten omgezet in daden en maken daardoor het verschil voor een ander. Met dit feest worden vrijwilligers in het zonnetje gezet, verwend en geamuseerd. Ambtenaren en bestuurders zetten zich opnieuw in om het de vrijwilligers naar de zin te maken en ze op deze wijze te bedanken voor hun inzet.

Meer informatie is verkrijgbaar via Marinel de Bruin, m.de.bruin@hoogvliet.rotterdam.nl, telefoonnummer 010-4726566 (niet op woensdag).