Gemeente Veere


WAKker Veere komt eraan!!

Weekend Amateurkunst (WAK) op 15 en 16 mei.

Op 15 en 16 mei wordt in de gemeente Veere het Weekend Amateurkunst gehouden (WAK). Er hebben zich al veel amateurkunstenaars aangemeld!

Een greep uit de aanmeldingen: Stichting Dansz, Shantykoor het Veerse Scheepstuig, Kunstroute Koudekerke, Kantkring Walcheren, Wasschappelse Toneelploeg, Volksdansgroep Vrouwenpolder, Tangoclub El Placer, Balletschool Isabelle Zwaan, Beeld in Balans, Kunstroute Zoutelande, V.A.A. Accordeola, Schilderclub Westkapelle en Fotoclub Valkenisse. Individuele kunstenaars, zoals de heer De Visser, mevrouw Hengst, de heer Poortvliet, mevrouw Hengeveld en mevrouw Passenier.

Naast deze aanmelding zijn er veel ideeën voor activiteiten die worden uitgewerkt. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan een activiteit in samenwerking met de Stichting Welzijn Veere! Heeft u ideeën voor het WAK-programma op 15 of 16 mei? Dan kunt u contact opnemen met de gemeentelijke WAK-coördinator Alinda Dekker, acp.dekker@veere.nl of 0118-555 336.

Op 16 maart is de eerste WAK-activiteit al van start gegaan: de expositie in de hal van het gemeentehuis. Kom eens kijken naar de kunst die daar getoond wordt!!

Het wordt een programma voor alle leeftijden en voor alle kunstdisciplines. Zet deze data alvast in uw agenda!