ROC Friese Poort Frisjes organiseert Frisse dag op Leeuwarder vestiging ROC Friese Poort
Op 15 mei is het weer tijd voor verfrissende workshops van ervaringsdeskundigen op de Frisse dag georganiseerd door Frisjes. Ben jij jong, innovatief, creatief en wil je jouw product ontwikkelen of een eigen bedrijf beginnen bedenk dan hoe belangrijk een eerste indruk is. Welke indruk maak jij als je binnenkomt? Kom je zeker, bang, arrogant of juist bescheiden over? Wat zegt een kleur over de indruk die je maakt? Maar ook welk gevoel wakker je aan met een huisstijl die voornamelijk bestaat uit een rode kleur of alleen uit letters? En wat zegt een verpakking over een product. Kortom ben jij je bewust van hetgeen jij, je organisatie of je product uitstraalt.

Deze en meer vragen worden beantwoord in inspirerende workshops van o.a. Jos Blomsma van ontwerpbureau Lamp en Kap. Jos en Michel (partner Lamp en Kap) zijn de mannen die de huisstijl van Frisjes hebben ontworpen. Hoe bedenk je de perfecte huisstijl, hoe kom je er op om een simpel lable te gebruiken dat ondertussen zoveel vertrouwen, frisheid en activiteit uitstraalt?
Naast uitstraling van je huisstijl is ook je eigen uitstraling van groot belang. Wil je eigengereid en zelfverzekerd overkomen dan is de kleur rood beter gekozen dan roze. Tips die je direct om kunt zetten in daden worden aan de hand gedaan door Janneke Gelling docent van de NHL. Haar specialisme is kleuren. Aan de hand van doeken kan ze jou vertellen welke kleuren het beste bij je passen. Ben je een herfst, winter, lente of zomertype?

Ben je juist bezig met productontwikkeling dan past de workshop van reclamebureau VosLibert bij jou. Deze weet alles van verpakkingen, producten en het vermarkten van producten. Wie is je doelgroep, wat spreekt deze aan en welke verpakking past hier dan bij. Vragen die Herwig Smid probleemloos kan beantwoorden. Kortom een dag met inspirerende workshops, creatievellingen onder elkaar om net met dat beetje kennis naar huis te gaan zodat je weer fris verder kunt! Dus 15 mei om 12:45 uur Wilaarderburen 1 in Leeuwarden bij ROC Friese Poort voor iedereen die zich jong, creatief en innovatief voelt. Schrijf je snel in via de website van Frisjes: www.frisjes.nl