RTL Group

Beau en Lieke starten nieuw dansavontuur Dancing With The Stars

Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond staan samen met negen nieuwe dansparen aan de start van een nieuw dansavontuur in Dancing With The Stars, dat vanaf 15 mei op de goed bekeken vrijdagavond van RTL 4 live te zien is. In een verrassend decor moeten negen BNers én professionele dansers, in opvallende kleding en begeleid door een moderne band, hun dansbewegingen voor een zeer vakkundige nieuwe jury presenteren. Van quickstep tot rumba, van tango tot jive, alle Ballroom- en Latin-dansen passeren weer de revue, maar worden dit keer gecombineerd met strakke free-style moves.

Ook nieuw dit seizoen is de samenstelling van de jury. Elke week beoordelen twee vaste juryleden, Julie Fryer (danste in vorige edities met Jim Bakkum en Frits Sissing) en het vertrouwde gezicht Jan Postulart, de dansparen op hun moves samen met behulp van een wekelijks wisselend jurylid.

De negen nieuwe dansparen, presentator Ursul de Geer (danst met Lena Mastenbroek), acteur Emiel Sandtke (danst met Dylana Donker), visagist/stylist Mari van de Ven (danst met Denise Qualm), Jamai Loman (danst met Gwyneth van Rijn), rapper Lange Frans (danst met Marleen Suurmeijer), actrice Gigi Ravelli (danst met Ewoud Fidom), presentatrice Manon Thomas (danst met Omar Smids), Nathalie Makoma (danst met Peter Schaum) en Nicolette van Dam (danst met Niels Didden), staan aan de start van het grootse dansavontuur Dancing With The Stars. Deze vijf mannen en vier vrouwen moeten zich wekenlang in het zweet werken om de juiste danspasjes onder de knie te krijgen. Bij elke misstap op de (stijl)dansvloer keldert de score van de vakkundige jury en is een finaleplaats verder weg.

De live-shows worden afgewisseld met korte reportages, waarin de vaak hilarische repetities van de bekende Nederlanders te volgen zijn. Kortom; een week na de finale van X FACTOR worden hele gezinnen wederom getrakteerd op een gezellige familieavond bij RTL 4 met Dancing With The Stars.

Uitzending: RTL 4, Dancing With The Stars, elke week vanaf vrijdag 15 mei, tussen 20.30 uur en 22.00 uur. (8 afleveringen).

Uitzending: RTL 4, Dancing With The Stars: De Uitslag, elke week vanaf vrijdag 15 mei, tussen 22.35 uur en 23.00 uur. (8 afleveringen).

Website: rtl.nl/dancingwiththestars

---

Noot aan de redactie: Fotomateriaal van Beau en Lieke kunt u opvragen via Mediadocumentatie op tel: 035-6718553. Fotomateriaal van de dansparen is vanaf vrijdag 8 mei beschikbaar. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035-6718971 of eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.