Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Deelgemeente Hoogvliet organiseert vrijwilligersfeest Tussen droom en daad

Hoogvlietse vrijwilligers worden 15 mei in de watten gelegd. Dan vindt het derde vrijwilligersfeest plaats voor alle Hoogvlietse vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de Hoogvlietse samenleving. Marianne van der Ham, portefeuillehouder Welzijn, is, samen met vrijwilliger van het jaar, mevrouw Jos Wensveen, met veel plezier gastvrouw gedurende deze avond en wil met deze boeiende avond de vrijwilligers bedanken. De avond heeft als thema Tussen droom en daad. Het thema slaat op de vrijwilliger die dromen en gedachten omzet in daden. Deze dromen en gedachten komen tijdens het vrijwilligersfeest tot uiting in allerlei activiteiten, waarbij dans en muziek niet ontbreken.

Bovendien zal Marianne van der Ham drie vrijwilligers, door het uitdelen van pluimen, in het zonnetje zetten. De overige vrijwilligers gaan echter niet met lege handen naar huis. Voor elke vrijwilliger is er een klein presentje.

Naast muziek zijn er lekkere hapjes en drankjes. De bediening is in handen van vrijwilligers, namelijk ambtenaren en bestuurders zetten zich allen vrijwillig in om de vaste vrijwilligers een mooie avond te bezorgen.