Gemeente Rotterdam

Publiek is van harte welkom tijdens de speciale marktdag op vrijdag 15 mei als studenten van het ROC-Zadkine praktijkexamen doen.

Examen studenten ROC-Zadkine op markt Binnenrotte

Tijdens een speciale marktdag op vrijdag 15 mei a.s. organiseert de dienst Stadstoezicht op initiatief van ROC-Zadkine en de Hogere Economische School Rotterdam (HES) een bijzondere marktdag. De markt is voor iedereen toegankelijk en begint om 9.30 uur. De markt sluit om 17.0 uur. Vanzelfsprekend is iedereen welkom op deze speciale marktdag aan de Binnenrotte

Examens

Op het marktterrein aan de Binnenrotte (Centrummarkt) in Rotterdam worden zo'n 70-80 marktkramen opgezet voor studenten van van ROC-Zadkine. De studenten hebben de opleiding Verkoper (VK) of Aankomend verkoopmedewerker (AVK) gevolgd. Zij doen op deze dag hun praktijkexamen. Voor de examenkandidaten wordt het natuurlijk een spannende dag.

Standwerkers en marktkooplieden
Voor een echte gezellige marktsfeer sfeer zorgen niet alleen de studenten, maar de ook de HES Rotterdam en enkele professionele standwerkers en marktkooplieden zijn op de markt aanwezig.

De HES is met een aantal marktkramen aanwezig voor de promotie van diensten en activiteiten van deze school. Verder zijn er nog marktkooplieden met onder andere groente en fruit en er zijn ook een paar standwerkers aanwezig. Ook de de dienst Stadstoezicht heeft een kraam. Met de slogan 'Stadswacht in Rotterdam, een job om trots op te zijn' wil Stadstoezicht nieuwe stadswachten werven.

Publiek

De marktkramen staan op vrijdag 15 mei opgesteld op de Binnenrotte vanaf de Hoogstraat richting Meent. Vanzelfsprekend is iedereen welkom op deze speciale marktdag. De markt begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Bron: Commubnicatie STZ, 13-05-2009