Succesvolle Sexy meidengroep Centerfold maakt comeback

15/05/2009 10:18

Muziek en Showbureau Jan Vis

Amsterdam, 15 mei 2009 - 25 jaar na de oprichting is het dan zover: de populaire meidengroep Centerfold is terug! De nieuwe formatie, bestaande uit Melissa, Samantha en Rachel, werkte de afgelopen tijd in het diepste geheim aan een nieuw album, samen met niemand minder dan de producer van o.a. George Michael in de studio in Londen. De allereerste single 'Take me', die aanstaande maandag uitkomt, belooft een internationale hit te worden, zo voorspellen muziekkenners.

Het nieuwe Centerfold bestaat uit de half-Egyptische Melissa (25), de donkerblonde Hollandse Samantha (22) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Met hun bloedmooie verschijningen en hun uitstekende zangkwaliteiten doen zij in geen enkel opzicht onder voor het oorspronkelijke trio: Rowan Moore, Cecilia de la Rie en Laura Fygi. Deze dames scoorden wereldwijd hits met liedjes als 'Dictator' en de Golden Earring-klassieker 'Radar love'. Tegelijkertijd met de lancering van hun debuutsingle 'Pump it up', stonden ze naakt in het mannenblad Playboy.

Verrassende single

De internationale muziekindustrie kijkt vol verwachting uit naar maandag 18 mei, de dag dat de nieuwe single 'Take me' uitkomt. Een verrassend nummer dat volgens kenners wereldwijd hoge ogen gaat gooien, niet in de minste plaats omdat Centerfold hiervoor samenwerkte met de producer van onder anderen George Michael. De single gaat gepaard met een topvideo van internationale allure. En ook op andere fronten pakken de dames het groots aan. Zo lieten zij hun kleding maken door de ontwerpers van onder meer Victor & Rolf en Beyoncé.

Internationale belangstelling

Het nieuws dat Centerfold weer terug is in een nieuwe samenstelling, is allesbehalve onopgemerkt gebleven. De dames reisden al af naar bestemmingen als Londen, New York, en Athene, en ontvingen al aanbiedingen vanuit onder meer Duitsland, België, Zwitserland, Japan en het Midden Oosten. Maar ook in Nederland staan de dames volop in de belangstelling. Zo zijn ze aanstaande zondag live te gast bij het zeer populaire tv programma Life & Cooking en staan ze volgende week o.a. op de cover van de Panorama.





http://WWW.CENTERFOLD.NL