Inspelen op nieuwe commerciële behoeften

15/05/2009 11:55

Afvalgids

Afvalgids.nl en het Commerciële Huis lanceren de 'online salescoach'

Rotterdam/ Aalten, 15 mei 2009

Het netwerkplatform voor de afval- en milieusector Afvalgids.nl en verkoop-optimalisatiebedrijf Het Commerciële Huis gaan intensief samenwerken. Centraal staat een innovatief concept op het gebied van het opvolgen van offerte-aanvragen: De online-salescoach.

Reden van de ontwikkeling van het nieuwe concept is de behoefte van opdrachtgevers van Afvalgids.nl aan een opvolging van offertes die worden aangevraagd. Opdrachtgevers zijn met name bedrijven die actief zijn op het gebied van het inzamelen en/of verwerken van afvalstoffen. Het Commerciële Huis verzorgt de invulling van het concept door de opdrachtgevers online te adviseren bij het opvolgen van offertes. Dit gebeurt door middel van de online salescoach.

Een deel van de invulling daarvan gaat digitaal en volgens een vast stappenplan. Verder voorziet de digitale salescoach de opdrachtgevers van praktische tips. Tot slot biedt het systeem 24 uur per dag de mogelijkheid om meteen advies in te winnen over concrete projecten waarbij een verkoopcoach ingeschakeld moet worden.

Robert Verwaal is enthousiast. Hij is eigenaar van Afvalgids.nl en heeft twintig jaar ervaring in de afval- en milieubranche. "De offerte-aanvragen die wij krijgen van bedrijven sturen wij direct door naar onze klanten. En die willen wij het uiteraard zo makkelijk mogelijk maken om zo'n aanvraag om te kunnen zetten in een concrete opdracht. Door de online salescoach hebben we nu een tool die onze opdrachtgevers in hun behoeften voorziet".

Ewoud van der Leij, eigenaar van Het Commerciële Huis en 14 jaar ervaring in de afval- en milieubranche: "Met de online salescoach hebben we een efficiënte service met een hoge toegevoegde waarde voor de opdrachtgevers van Afvalgids.nl ontwikkeld. Doeltreffend, laagdrempelig, snel en gebruiksvriendelijk. Absolute voorwaarden die garant staan voor een succesvol concept". Hiermee spelen we in op een steeds groter wordende behoefte.





http://www.afvalgids.nl