Gemeente Almelo

Nieuwe wethouder voor CDA

15 mei 2009 - De CDA-fractie heeft besloten Jan van Marle als wethouderskandidaat bij de gemeenteraad van Almelo voor te dragen als opvolger van Reinier van Broekhoven.

Jan van Marle (54) is geen onbekende in de Almelose samenleving. Zo is hij bestuurlijk betrokken bij diverse maatschappelijke organisaties in de stad en was hij van 1994 tot 2007 penningmeester van het CDA-Almelo. Jan van Marle is registeraccountant en op dit moment werkzaam bij JPR Advocaten.

Jan van Marle doet zijn huidige werk met erg veel plezier. Toch is hij beschikbaar als kandidaat wethouder in Almelo. Jan zegt hierover: "Ik voel me zeer betrokken bij de Almelose samenleving en zie het als een nieuwe uitdaging in mijn carrière".

Na de bekendmaking van het terugtreden van wethouder Reinier van Broekhoven heeft de CDA-fractie zich beraden over de gewenste invulling van de vacature. Een vertrouwenscommissie heeft de werving en de selectie uitgevoerd en op woensdag 13 mei is Jan van Marle aan de Almelose CDA-fractie voorgesteld.

Bron: CDA-Almelo