Politie Gelderland-Zuid

Cafetaria overvallen

Beuningen, 15-05-2009 o Donderdagavond, rond 23.30 uur, vond een gewapende overval plaats op een cafetaria aan de Houtduiflaan in Beuningen. De politie is op zoek naar getuigen.

Op het genoemde tijdstip kwamen twee mannen via de achterdeur het cafetaria binnen. Op dat moment waren geen klanten in de zaak. De mannen eisten geld uit de kassa en dreigden daarbij met iets wat op een vuurwapen leek. De mannen openden de kassa-lade en deden het geld in een plastic tas. Toen ze daarna het cafetaria verlieten bleek dat er nog een derde dader buiten stond. Alledrie de daders droegen donkere kleding en donkere bivakmutsen. Na de overval zijn ze vermoedelijk gevlucht op een bromfiets in de richting van de Nieuwe Pieckelaan.

De politie heeft direct een sporenonderzoek ingesteld. Het onderzoek gaat vandaag verder.

Getuigenoproep

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mogelijk hebben de daders al eerder het cafetaria geobserveerd. Mensen die rond het tijdstip van de overval, of op de dagen daarvoor, iets bijzonders hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de recherche van het district Tweestromenland op telefoonnummer 0900 8844.
Ook is het mogelijk om anoniem een melding te doen via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (03)

Laatst gewijzigd 15-05-2009 12:02 | © Regio Gelderland-Zuid |