Politie Haaglanden

Extra persbericht 15 mei Pijnacker-Nootdorp

Pijnacker-Nootdorp, 15-05-2009 o De politie heeft vrijdag 15 mei met SMS-Alert de hulp ingeroepen van burgers naar aanleiding van een brandstichting zondag 10 mei.

Die dag stond rond 07.00 uur een kunststofbrug in het park Tolhek in brand. Voorbijgangers hebben een viertal (vermoedelijk jeugdigen) mensen zien weglopen. Nadat de brand was geblust trof de brandweer ook diverse brandbare materialen aan. De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen met Politie van Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Wilt u ook meewerken aan de veiligheid in uw gemeente, meld u dan aan voor SMS-Alert.

Politie Haaglanden maakt gebruik van SMS-Alert om belangrijke zaken zoals een vermissing of een inbraakgolf aan deelnemende bewoners te melden. Bent u al sms-deelnemer? U kunt zich op zeer eenvoudige wijze aanmelden voor SMS-Alert: Maak op uw mobiele telefoon de tekst PHGL met direct daarachter uw postcode en huisnummer. Voorbeeld: PHGL2671ZV1 (let wel: vervang de cijfers en letters door uw EIGEN poscode en huisnummer). U zendt deze boodschap naar 8844 en vervolgens ontvangt uw een welkomst-sms en bent u deelnemer. De ontvangen smsjes zijn gratis.