Politie Amsterdam-Amstelland

ONDERZOEK VOORTVLUCHTIGE GWENNETTE MARTHA (15-05-2009)

Woensdagmiddag 13 mei en een gedeelte van de avond is er in de directe omgeving van het station Naarden-Bussum een onderzoek geweest in verband met de voortvluchtige veroordeelde Gwennette Martha.

In de uitzending van Opsporing Verzocht was dinsdag 12 mei aandacht besteed aan de ontsnapping uit de gevangenis in Heerhugowaard van Gwennette Martha. Tijdens de uitzending zijn foto's getoond van Martha. Hij zat daar gedetineerd na een veroordeling tot 7 jaar in verband met diverse misdrijven.

Twee mensen namen gistermiddag contact op met de politie omdat zij meenden de ontsnapte en gezochte Martha te hebben gezien nabij het station Naarden-Bussum.

Politiemensen van Gooi- en Vechtstreek gingen ter plaatse en grendelden een gedeelte af om nader onderzoek te doen.

Rechercheurs van het politiekorps Amsterdam-Amstelland hebben op locatie een nader onderzoek ingesteld. Daarbij werd de bewuste Martha niet aangetroffen wel een man die enigszins gelijkenis met hem vertoonde.

Mensen die de foto en meer informatie willen lezen over de voortvluchtige Gwenneth Martha kunnen die vinden op: www.opsporingverzocht.nl en www.ter-plaatse.nl


____________________