Toto-spelers voorspellen winst FC-Twente in bekerfinale

15/05/2009 15:04

De Lotto

Volgens de Toto-Spelers is FC Twente de grote favoriet in de bekerfinale

SC Heerenveen - FC Twente aanstaande zondag in de Kuip. Ruim 70% van hen denkt dat FC Twente winnend van het veld zal stappen. Tevens voorspelt bijna 30% van de Toto-spelers een eindstand van 1-2 of 1-3 in het voordeel van de Tukkers.

Deze voorspellingen zijn, gezien de statistieken, logisch. De afgelopen 3 seizoenen leverde het onderlinge treffen 5 maal winst voor FC Twente op, waaronder tweemaal


1-2, en eindigde 1 ontmoeting in een gelijkspel. Daarnaast behaalde FC Twente, met een 2de plaats, een hogere klassering in de competitie dan SC Heerenveen dat als 5de eindigde.

SC Heerenveen staat voor de derde keer in de bekerfinale en hoopt de eerste hoofdprijs in de clubgeschiedenis binnen te halen. FC Twente won de KNVB-beker in 1977 en 2001. Echter, de laatste bekerfinale van FC Twente ging in 2004 met 1-0 verloren tegen FC Utrecht. Het belooft dus een zinderende finale te worden.

Met Toto kan op de wedstrijd SC Heerenveen - FC Twente worden ingezet tot en met zondag 17 mei 17.55 uur. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- & gemakwinkels in Nederland.