BOVAG

15-05-2009
Grooters eerste autobedrijf in Nederland met predikaat Hofleverancier

Autobedrijven Grooters, met vestigingen in Eibergen en Rekken, is bij koninklijk besluit benoemd tot Hofleverancier. BOVAG-bedrijf Grooters is het eerste autobedrijf in Nederland dat het bekende schild op de gevel mag schroeven.

Het honderdjarig bestaan van Autobedrijven Grooters krijgt daarmee een extra feestelijk tintje. Het koninklijk wapen, met de tekst Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier, geeft het familiebedrijf een bijzondere uitstraling.

Directeur Wim Grooters is vereerd met het besluit. Hofleverancier word je niet zomaar. Er gaat een strenge selectie aan vooraf. Zo moet je als bedrijf minimaal honderd jaar bestaan en van onbesproken gedrag zijn. De aanvraagprocedure heeft ongeveer een jaar geduurd. Sinds 1909 is Grooters gevestigd in Eibergen, zon tien jaar later verhuisde het bedrijf naar Rekken. In 1970 werd een tweede vestiging in Eibergen geopend. Al honderd jaar bieden wij onze klanten kwaliteit en service, licht Wim Grooters toe. Voor hen, maar ook voor ons, is de benoeming tot Hofleverancier dan ook letterlijk een kroon op ons jubileum.

In Nederland zijn slechts 400 bedrijven officieel benoemd tot Hofleverancier. Grooters is nu het enige autobedrijf in Nederland dat deze titel mag voeren. Samen met het BOVAG-lidmaatschap vormt de benoeming tot Hofleverancier een dubbel bewijs van betrouwbaarheid en kwaliteit.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 15-05-2009