Jumbo supermarkten


Veghel, 15 mei 2009


-Persbericht-

JUMBO OPENT TWEEDE WINKEL IN HOOGVLIET Uitbreiding van de prijsvechter van Nederland gaat door

Jumbo Supermarkten opent binnenkort haar tweede winkel in Hoogvliet. Het is de 123ste winkel van de Brabantse keten in Nederland. De winkel ligt in het compleet gerenoveerde winkelcentrum De Fuik in de wijk Zalmplaat. De openingsdatum van de nieuwe winkel wordt nog bekend gemaakt.

Jumbo heeft sinds 2007 al een supermarkt in de wijk Oudeland. De tweede Jumbo vestiging ligt in een ander gebied van de Rotterdamse deelgemeente. Hierdoor verwacht de keten nog meer nieuwe klanten te trekken. "De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van 1100 m². Hiermee kunnen we de unieke Jumbo formule nog beter neerzetten. Onze pijlers de beste service, het grootste assortiment en de allerlaagste prijs komen daar optimaal tot hun recht. Bij Jumbo doen we er alles aan om het de klant 100% naar de zin te maken, " aldus Formule Directeur Colette Cloosterman-van Eerd.

De werving en selectie van nieuwe medewerkers is momenteel in volle gang. De medewerkers worden bij Jumbo zelf opgeleid. De keten biedt medewerkers uitgebreide opleidingsmogelijkheden en ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 120 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. De Brabantse Supermarktketen wordt regelmatig onderscheiden met prijzen. Vorig jaar werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf en beste supermarktketen van Nederland.


Noot voor de redactie ­