Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 16 april 2009

IJZINGWEKKENDE CLIFFHANGER LAAT KIJKERS VOL SPANNING UITKIJKEN NAAR NIEUW SEIZOEN ONM

Op vrijdag 15 mei om 19.00 uur op 3 luidt BNN de zomerstop van ONM in. Spannende verwikkelingen en intriges bereiken een hoogtepunt, zodat de fans weer heel wat hebben om naar uit te kijken na de zomerstop.

Tijdens de zogeheten cliff van dit seizoen ontdekt Bettina (Pamela Teves) dat ze het afgelopen jaar meer vijanden heeft gemaakt dan goed voor haar is. Zo toont de normaal altijd zo sympathieke Ilyas (Gürkan Kücüksentürk) voor het eerst zijn duistere kant, neemt Esmee (Ilana Roodenkerk) een beslissing die totaal verkeerd uitpakt en laat Junior (Levi van Kempen) Bettina doodsangsten uitstaan als zij onder valse voorwendselen naar een afgelegen industrieterrein wordt gelokt.

Naast spanning zit er ook liefde in de laatste aflevering: Maus (Miryanna van Reeden) wordt geconfronteerd met een gevaarlijke minnaar, Jacqueline (Miljuschka Witzenhausen) verrast Malu (Lauretta Gerards) met een spontane actie en de ex'en Maarten (Bob Wind) en Tess (Natalie Edwardes) ontdekken dat de oude gevoelens nog lang niet gedoofd zijn.

Bovendien zijn de kijkers die avond getuige van een ingrijpende wending in het leven van Junior. Marnix (Sander de Heer) blijft maar drinken en dat heeft fatale gevolgen. Voor deze allerlaatste scène van het seizoen heeft acteur Levi van Kempen indrukwekkend stuntwerk voor zijn rekening genomen. Kortom: een aflevering waarin het beste van soap bij elkaar komt!

BNN trakteert de kijkers op vrijdag 30 april en maandag 4 mei om 19.00 uur op Nederland 3 op twee extra lange afleveringen. Vanaf maandag 31 augustus keert ONM op het vertrouwde tijdstip van 19.00 uur terug bij BNN op 3 met een kakelvers, nieuw seizoen.