Ingezonden persbericht


Persinformatie

7 mei 2009



15 mei: Proeverij van 'olijfboerin' Alie Doorten in de Landgoedwinkel

Op vrijdag 15 mei kunt u in de Landgoedwinkel proeven van de exquise olijfoliën van Alie Doorten. Deze Amsterdamse juriste combineert haar stadse bestaan met het maken van topkwaliteit olie van de olijven uit haar eigen boomgaarden in Italië. Tijdens de proeverij vertelt zij over haar werkwijze en de achtergrond van goede olijfolie. Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl

17 mei en 25 mei: Lezing mode-ontwerper Jaap Rijnbende

De passie van modeontwerper Jaap Rijnbende houdt niet op bij het ontwerpen van kleding, tassen en schoenen. Jaap raakt niet uitgepraat over zijn vak! Op 17 en 25 mei vertelt hij, na een persoonlijke inleiding, over de communicatieve werking van kleding, de laatste modetrends en hoe je overzicht in je kledingkast houdt. Jaap geeft kledingtips die je mooie kanten benadrukken. Aansluitend beantwoordt hij persoonlijke vragen en geeft stijladvies waarmee je er op je allermooist uit kunt zien!

Lezing met High Tea:
Op zondag 17 mei 2009 vindt om 15.00 uur een lezing plaats van Jaap Rijnbende in het Koetshuis met aansluitend de mogelijkheid te genieten van een heerlijke High Tea. Kosten: ¤ 8,- p.p. voor de lezing, ¤ 30,- p.p. voor de leziezing met High Tea.

Lezing met diner:
Op maandag 25 mei 2009 start de lezing van Jaap Rijnbende om 20.00 uur in Brasserie Marie. Voorafgaand aan deze lezing is het mogelijk deel te nemen aan het speciale 3-gangen lezingdiner. Dit diner gaat door bij aanmelding van minimaal 15 personen. Kosten: ¤ 8,- p.p. voor de lezing, ¤ 30,- p.p..p. voor de lezing met 3-gangen lezingdiner.

Aanmelden voor 14 mei via magazine@marienwaerdt.nl

26 mei: Lezing en cursus Michel Lafaille: Leren kijken naar het landschap

Tuin- en landschapsarchitect Michel Lafaille geeft op 26 mei om 19.00 uur in Brasserie Marie een lezing over 'Kijken naar het landschap' op Mariënwaerdt. Je kunt ook deelnemen aan een driedaagse cursus over de opbouw van het landschap, de samenhang tussen flora en fauna en kleine landschapselementen. Deze dagen bestaan uit lessen met fotopresentaties in Brasserie Marie - een lunch in De Stapel(b)akker en een excursie over het landgoed.

Lezing: 26 mei, 19:00 uur, kosten ¤ 8,- (incl.. ontvangst en borrel) Cursus: dinsdag 9 juni, 16 juni en 23 juni van 10.00 tot 16.30 uur, kosten ¤ 150,-- p.p. (incl ontvangst, lunch en borrel)

Reserveren: magazine@marienwaerdt.nl