Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
11 mei 2009

Spannende ontknoping BestGraduates 2009!

Aanstaande vrijdag, 15 mei, vindt de ontknoping van BestGraduates 2009 plaats op een exclusieve locatie in Amsterdam waarbij de twaalf finalisten strijden om de begeerde titel van BestGraduate 2009. Naast deze titel ontvangt de winnaar ook een geldprijs van ¤ 10.000.

BestGraduates is dé game voor toptalent dat afstudeert aan een Nederlandse universiteit. Vanaf september 2008 streden ruim 700 studenten voor een plaatsje in de finale waarbij een aantal zware selectierondes moesten worden doorlopen. Tijdens de voorrondes kregen de kandidaten de unieke kans om kennis te maken met CEO's van de twaalf deelnemende topwerkgevers; Philips, Shell, ING, KLM, Unilever, TNO, Werken bij het Rijk, The Boston Consulting Group, DHV, CapGemini, KPMG en DSM. Op de finaledag moeten de kandidaten een businessplan presenteren aan een bestaand bedrijf en aan een vakkundige jury, vindt een groepsdiscussie plaats en zal er nog een verrassend selectieonderdeel voorbij komen.

Exclusieve game, exclusieve prijzen
BestGraduates wordt georganiseerd in samenwerking met twaalf topwerkgevers. Naast de titel en de geldprijs kunnen de finalisten zeer exclusieve prijzen winnen die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende topwerkgevers, zoals o.a.:


* Een bezoek aan de Ferrarifabriek en Ferrari's eigen testparcours.
* Een summer course aan de prestigieuze Harvard University in Amerika.
* Een bezoek aan de Olympische Spelen in London in 2012.

BestGraduates bestaat uit twee games: corporate game BestGraduates (15 mei 2009) en de juridische game BestGraduates Law. De finale van BestGraduates Law vindt woensdag 20 mei plaats. Kijk voor meer informatie op www.dekortstewegnaardetop.nl.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast BestGraduates organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs (het grootste carrière-evenement van Nederland), DiversityWorks, De Nederlandse Carrièredagen en Carrièrebeurs Overheid. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.



Ingezonden persbericht