Gemeente Utrecht

Boekpresentatie leven en werk Kees Hiele

Kees Hiele, oud-honkbalinternational en -journalist, heeft op sportgebied veel betekend voor de stad Utrecht. In opdracht van de gemeente is een boek gemaakt over zijn leven en werk. Op vrijdag 15 mei wordt 'De geest van Kees, of het wonder van Welgelegen' gepresenteerd. Sportwethouder Harm Janssen overhandigt samen met schrijfster Anneke Huisseling het eerste exemplaar tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst.

Kees Hiele is in het verleden onder andere betrokken geweest bij Basketbalvereniging BC Markt, het Utrechts Straathonkbal en de Stichting Sportzaal Welgelegen. Deze stichting heeft jarenlang een belangrijke maatschappelijke rol gespeeld in Kanaleneiland en Transwijk. De heer Hiele heeft zich in de afgelopen jaren ook sterk gemaakt voor de bouw van de multifunctionele accommodatie voor sport, onderwijs, cultuur en welzijn 'Nieuw Welgelegen' aan de Grebbeberglaan.

Het boek 'De geest van Kees, of het wonder van Welgelegen' is een erkenning voor alles wat Kees Hiele op sportgebied voor de stad heeft gedaan en voor wat hij nog steeds betekent voor de sport in Utrecht.

Programma:
11.30 uur Inloop genodigden
11.40 uur Welkom door wethouder Harm Janssen
11.45 uur Arie Brienen spreekt Kees Hiele toe 11.50 uur Lunch
12.15 uur Aanbieding boek door wethouder Janssen en schrijfster Anneke van Huisseling 13.00 uur Afsluiting bijeenkomst




Gemeente Utrecht