Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MAXXUS COMMUNICATIONS WINT PLANTRONICS' WIRELESS OFFICE PRIJS

Hoofddorp, 15 mei 2009 --- Headsetspecialist Plantronics overhandigde deze week de Wireless Office prijs aan zijn partner MaXXus Communications. MaXXus is de winnaar van de jaarlijkse Wireless Office Campagne die Plantronics organiseert om de voordelen van draadloos bellen onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. MaXXus Communications verkocht in het afgelopen half jaar de meeste draadloze Plantronics headsets en won een 47 inch Philips Ambilight LCD-tv.

Een van de draadloze headsets die Plantronics met deze campagne onder de aandacht wil brengen is de CS60. Deze DECT-headset heeft een bereik tot 100 meter van het oplaadstation en maakt het de gebruiker mogelijk tijdens het bellen weg te lopen van zijn bureau en de handen vrij te houden voor andere werkzaamheden. Bedrijven kregen tijdens de campagne, de mogelijkheid draadloze headsets te testen en de voordelen te ervaren. En dat werkt: veel klanten zijn na de proefperiode permanent overgestapt op een draadloze headset.

Brenda van Dura, manager eXXtended solutions bij MaXXus Communications, is verheugd met de prijs en de resultaten van de campagne. 'Dit initiatief van Plantronics sluit naadloos aan bij de wensen van bedrijven om de bewegingsvrijheid van medewerkers te vergroten en de geluidskwaliteit van gesprekken te verbeteren. De reacties waren dan ook zeer positief. Dit heeft ons niet alleen geholpen bij de verkoop van Plantronics producten, de verkoop van ons gehele portfolio is toegenomen', lacht Van Dura.

'Het aantal kantoorwerkers dat geen headset gebruikt, is nog groot. Dit betekent dat er een groot marktpotentieel ligt voor onze partners', zegt Peter Wuyts, General Manager Benelux en Nordics bij Plantronics. 'Uit ervaring weten we dat wanneer kantoorwerkers eenmaal een headset gebruiken, ze niet meer zonder willen.'

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com.

Voor meer informatie voor de pers en hoge resolutie beeldmateriaal: Lubbers & De Jong B.V.
Anke van Heerebeek
t: +31 (20) 421 05 65
e: anke@l-dj.nl