Ingezonden persbericht


Persbericht

Actorion Communicatie opent op vrijdag 15 mei haar nieuwe kantoorpand. Voor deze opening zijn diverse regionale bekendheden uitgenodigd. Zo zal de opening worden verricht door burgemeester van Wingerden-Boers van de gemeente Rheden, houdt hoogleraar Politicologie Dr. Monique Leyenaar van de Radboud Universiteit Nijmegen een voordracht en wordt het middagprogramma gepresenteerd door programmamaakster Marlies Claasen van Omroep Gelderland.

U bent van harte uitgenodigd bij de openingshandeling aanwezig te zijn.

Programma
Voor de opening zijn tal van bestuurders en communicatieprofessionals uit de overheid en de non-profit sector uitgenodigd. Zij zijn welkom tussen 14.00 uur en 18.00 uur. De openingshandeling door burgemeester van Wingerden-Boers vindt plaats om 15.30 uur. Kort daarna start hoogleraar

Monique Leyenaar haar voordracht. Deze zal gaan over de aanloop naar de lokale verkiezingen in 2010.

Actorion Communicatie
Actorion Communicatie is een bureau dat gespecialiseerd is in communicatie voor overheden en non-profit organisaties. Een aantal recent ontwikkelde producten is zo succesvol dat het oude pand onvoldoende ruimte bood. Nu heeft Actorion Communicatie haar intrek genomen in een groter pand waarin voldoende ruimte is om alle nieuwe ambities te ontplooien. Zo is er een royale vergaderruimte en zijn er diverse trainingsruimtes. Op zolder is een studio ingericht voor pers- en mediatrainingen.
---