ITSP door Oracle benoemd tot certified advanced partner


AMSTERDAM, 20090515 -- IT Solution Partners (ITSP) is door Oracle Nederland benoemd tot Oracle Certified Advanced Partner. Hieruit blijkt dat ITSP voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die Oracle aan haar partners stelt. Hiermee is ITSP toegetreden tot de selecte groep partners die aan deze status voldoet.

ITSP heeft deze status bereikt door het snel opnemen en inzetten van nieuwe Oracle technologieën en door te investeren in haar medewerkers door opleidingen en certificeringen. "Nadat IT Solution Partners de Oracle award voor Best Newcomer van 2008 heeft gewonnen is het heel snel met ze gegaan," zegt Caroline Wouters, Alliances & Channel Director Benelux. "IT Solution Partners investeert veel in haar (gecertificeerde) medewerkers en staat ook voor een lange termijn relatie met haar klanten. In een zeer korte periode hebben ze zich gekwalificeerd voor de hoogste Oracle partnerstatus: Oracle Certified Advanced Partner. We beschouwen IT Solution Partners dan ook als een zeer belangrijke Oracle partner voor de lange termijn."

"We zijn ontzettend trots dat onze inspanningen van de afgelopen maanden door Oracle zijn gewaardeerd," aldus Edwin van den Thillart, Business Unit Manager Oracle van IT Solution Partners. "De Certified Advanced status van Oracle geeft aan dat de markt nog meer vertrouwen heeft in ons vermogen om hoogwaardige totaaloplossingen op basis van de nieuwste technologie te leveren."

De Oracle unit van ITSP houdt zich met name bezig met dienstverlening en efficiënt beheer op het gebied van Oracle Technologie. Naast Oracle licenties richt de Oracle Unit zich op Database Optimalisatie, Real User Experience Insight (RUEI) en Enterprise Content Management en licenties.

Over Oracle

Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware. Voor meer informatie: www.oracle.com
Over IT Solution Partners
IT Solution Partners is leverancier van ICT diensten en streeft naar het optimaliseren en continueren van bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. De rode draad in de totale dienstverlening van ITSP is "Business supported by ICT". ITSP biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van Business Information en Managed Systems. IT Solution Partners is gevestigd in Amsterdam. Bezoek voor meer informatie www.itsp.nl.





Ingezonden persbericht