Nieuw startpunt op Internet voor Huizen en omgeving: Huizerplein.nl


HUIZEN, 20090515 -- Huizerplein.nl, het startpunt voor Huizen en omgeving is onlangs volledig vernieuwd. De website is sinds kort eigendom van Sander Elkerbout, een jonge lokale ondernemer, die er een volledig nieuwe site van heeft laten maken. Huizerplein.nl oogt frisser en moderner, biedt meer mogelijkheden en is bovendien veel gebruikersvriendelijker dan voorheen. De site is een startpunt voor mensen die websites zoeken van lokale ondernemers, verenigingen of andere instanties. Inmiddels herbergt de site meer dan 300 links, verdeeld over verschillende rubrieken.

Digitale centrum van Huizen

Huizerplein.nl is het digitale centrum van Huizen en omgeving. De site telt op dit moment 25 hoofdrubrieken, met elk enkele relevante subrubrieken. De populairste rubrieken en links zijn direct via de hoofdpagina van de website te benaderen, andere links zijn minder dan 2 clicks verwijderd van de hoofdpagina. Op die manier kunnen bezoekers snel de relevante websites vinden waar ze naar op zoek zijn.

Groeiend geheel

Huizerplein.nl is in tegenstelling tot gedrukte adresoverzichten niet statisch, maar juist heel dynamisch. Het is een groeiend geheel waarbij bezoekers ook zelf suggesties voor links kunnen insturen. Actuele evenementen zijn direct op de homepage van de site terug te vinden, evenals de nieuwste en de meest populaire links.

Lokaal medium

Belangrijkste peiler van de website is het feit dat Huizerplein.nl een lokaal medium is. Met links naar lokale ondernemingen, sportverenigingen, clubs en andere instellingen, zodat mensen uit Huizen en directe omgeving altijd terecht kunnen op Huizerplein.nl voor lokale websites. Ook mensen uit Huizen met een eigen (particuliere) website vinden een plaatsje op Huizerplein.nl.

Ook voor particulieren

Huizerplein.nl is niet alleen bedoeld voor zakelijke websites. Ook particulieren uit Huizen kunnen hun site kosteloos aanmelden voor opname in het overzicht. Mensen met een site over bijvoorbeeld hun hobby of lokale columnisten krijgen zo een medium om op een gratis en gerichte manier hun site onder de aandacht te brengen van stadsgenoten.