Verklaring van Prudential

NEWARK, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- 20090515 --

Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU) heeft vandaag bevestigd dat het voorlopige goedkeuring heeft gekregen van het Amerikaanse Ministerie van Financiën om deel te nemen aan het kapitaalaankoopprogramma (Capital Purchase Program, CPP). Prudential, dat afgelopen oktober een verzoek heeft ingediend om aan het CCP deel te nemen, evalueert op dit moment alle opties die voor het bedrijf beschikbaar zijn.

Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU), een toonaangevend bedrijf in financiële dienstverlening, had circa $ 542 miljard vermogen in beheer per 31 maart 2009 met kantoren in de Verenigde Staten, Azië, Europa en Latijns-Amerika. Prudential maakt optimaal gebruik van de ervaring en expertise in levensverzekering en vermogensbeheer en richt zich op het helpen van circa 50 miljoen particuliere en institutionele klanten bij de groei en bescherming van hun kapitaal. De rots, het welbekende logo van het bedrijf, is een symbool van de sterkte, stabiliteit, expertise en vernieuwing die de tand des tijds hebben doorstaan. Het aanbod van Prudential bestaat uit uiteenlopende producten en diensten, waaronder levensverzekeringen, lijfrente, pensioendiensten, beleggingsfondsen, beleggingsbeheer en vastgoeddiensten. Meer informatie kunt u lezen op http://www.news.prudential.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Prudential Financial, Inc.

Bob DeFillippo, 973-802-4149